Lovitură pentru Andreea Esca. "Ginerele" ei, BĂTUT într-un club de FIȚE. "Aduceți săbiile din mașină"

Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, au fost implicați într-un scandal chiar în această dimineață. "Ginerele" prezentatoarei TV a fost bătut rău. 

Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca, și Jador au fost implicați într-un scandal uriaș în această dimineață, într-un club din Mamaia. Din primele informații aceștia au fost bătuți crunt de mai mulți indivizi, la ieșirea din local. 

Împreună cu ei era și Alexia Eram, fiica jurnalistei Andreea Esca, însă a reușit să scape ca prin minune de atacatori. 

Sâmbătă seara, Mario Fresh și Lino Golden, cei doi copii "adoptivi" ai lui Alex Velea au decis să petreacă la mare, alături de iubitele lor și de cântărețul Jador, însă distracția lor s-a terminat cu probleme. 

Potrivit surselor Gândul, cel care a decis să plece mai devreme la hotel a fost Lino Golden, iar ceilalți au decis să mai petreacă ceva timp la terasă. Astfel, în jurul orei 7 dimineața, exact în momentul în care au ieșit din club, mai mulți atacatori s-au năpustit asupra celor doi băieți, fiind bături destul de rău.

„Aduceți săbiile din mașină”

Speriată, Alexia Eram, a început să țipe, iar potrivit martorilor, strigătele ei i-au făcut pe agresori să înceteze. În plus, aceștia au depus plângere la Poliție, iar fiica Andreei Esca le-a declarat anchetatorilor că în timpul agresiunii, unul dintre atacatori ar fi țipat „Aduceți săbiile din mașină”.

Tinerii au spus că nu se cunoașteau cu agresorii și că în club nu ar fi avut niciun fel de divergențe cu ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel