Lovitură de teatru în divorțul Boureanu - Pelinel

Judecătoria Sectorului 6 a anulat cererea de divorț depusă de politicianul Cristian Boureanu, care trebuie să refacă traseul procedural dacă vrea să fie divorțat cu acte în regulă de fotomodelul Valentina Pelinel.

"Am promis ca în momentul în care voi lua o decizie referitoare la căsnicia cu Valentina, o voi anunța pe Facebook. Astazi am depus actele de divorț. După mai mult de 3 luni de relație la distanță am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărțim", anunța Boureanu (41 de ani), pe Facebook, la data de 7 aprilie.

Instanța i-a anulat însă cererea de divorț lui Boureanu pentru că el sau avocata sa a uitat să depună unele acte la dosar, conform libertatea.ro.

Judecătoria sectorului 6 i-a oferit totuşi un termen de alte 15 zile pentru a relua procedura, în cazul în care îşi menţine solicitarea.

"Nu ştiu despre ce este vorba, eu nici nu ştiam că azi lucrează tribunalul (ieri, 1 mai - n.r). Avocata mea se ocupă de divorţ. Eu nu sunt omul care să mă răzgândesc. Am luat o hotărâre şi o voi respecta. Bineînţeles că voi divorţa. Chiar acum o s-o sun pe avocata mea să o întreb ce se întâmplă. Nu vreau să mai dau declaraţii despre acest subiect. Eu sunt un om care îşi respectă cuvântul şi deciziile luate. Nu e cale să mă răzgândesc", a declarat Boureanu pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel