Lovitura de CSAT: Ponta spune că va lua decizii în locul lui Băsescu

Premierul Victor Ponta a declarat că până la alegeri va lua el măsuri, în calitate de vicepreședinte al CSAT, în locul lui Traian Băsescu. Ultima dispută de acest gen cu Traian Băsescu, de acea dată pentru reprezentarea în Consiliul European, a fost tranșată de Parlament, în vara anului 2012.

"O să iau eu acele decizii atunci când va fi cazul, dar atunci de ce mai avem președinte în România? Ca să facă campanie electorală Elenei Udrea?", se întreabă Victor Ponta.

"Ar fi trebuit să avem o întâlnire cu președintele țării, comandantul suprem, știți că îi place să i se spună comandantul suprem", a mai declarat Ponta. 

Citește și: De Ce spune Udrea că Ponta este o piază rea pentru România

Premierul s-a referit la faptul că Traian Băsescu nu a putut lua o decizie în privința survolului avionului în care se afla vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin, deoarece se afla în campanie electorală cu Elena Udrea la Arad. 

"Comandantul suprem se plimbă cu Udrea prin Arad. Am gestionat la nivelul MAE şi am gestionat exact aşa cum trebuia să procedăm: respectând angajamentele pe care România le are. O persoană aflată pe lista neagră nu are voie să tranziteze România, aşa că îi interzicem trecerea prin spaţiul aerian", a spus Ponta la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel