De Ce spune Udrea că Ponta este o piază rea pentru România

Elena Udrea susține că premierul Victor Ponta este o piază rea pentru România, aducând și argumente în sprijinul spuselor sale.

Vezi și: Victor Ponta și Daciana Sarbu, la Eurovision

"Victor Ponta este o piază rea pentru România. De fiecare dată când participă la un eveniment în care ţara este reprezentată, ghinionul se ţine scai de ai noştri. Aşa se face că, în martie, echipa de rugby a pierdut la Tbilisi Cupa Europeană a Naţiunilor în faţa Georgiei după un meci la care a participat Premierul, iar finala Eurovision din Danemarca de aseară nu a făcut nici ea excepţie. Cu Victor Ponta în gradena susţinătorilor în ziua în care un vicepremier rus ameninţa că va survola România cu un bombardier, Paula Seling şi Ovi s-au clasat abia pe locul 12, deşi erau favoriţi.

Îi cer public Primului ministru să ne spună costurile de deplasare la Copenhaga şi cine a plătit pentru a înţelege românii câţi bani se duc pentru ca Victor Ponta, în goana sa nebună după imagine, să fie piază rea pentru toţi reprezentanţii noştri. Sper că nu merge astăzi la Madrid să îi poarte ghinion Simonei Halep!", a scris Elena Udrea, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Băsescu apare pe distrugătorul american, Ponta zboară la manșa unui avion F-16 și Udrea sare cu parașuta. Ce urmăresc politicienii prin astfel de gesturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel