Loredana Groza, apariție ca-n filmele pentru adulți. Ștefan Bănică Jr. a înnebunit. “Am simțit nevoia să...”

sursa foto Facebook X Factor
sursa foto Facebook X Factor

Loredana Groza a întors toate privirile la X Factor.

În etapa Duelurilor din sezonul cu numărul 9, de la X Factor, Loredana Groza a strălucit. 

Jurata X Factor a optat pentru o rochie turcoaz, sclipitoare și lungă până la glezne, o pereche de pantofi stălucitori și decolteu impresionant, care l-au făcut pe colegul ei de emisiune, Ștefan Bănică Jr., să se “piardă” cu privirea. 

”Am simțit nevoia să îi învăț un secret care îi va ajuta toată viața, să îi disciplineze, să îi focuseze, să îi ajute să își depășească stările de anxietate, de emoții, să le distrag puțin mintea de la concurs, de la această nebunie în care trăiesc deja de atâta timp. Aveau nevoie de o relaxare!”, a spus jurata X Factor.  

“Va fi cu adevărat un nou început pentru că totul se schimbă, de la platoul în care se filmează, juriul are o componență nouă, totul este proaspăt! Eu vin după o experiență de atâția ani, de la un alt show de talente și cumva perspectiva acestui concurs este foarte diferită, iar asta mă încântă pentru că, după ce faci șapte ani la rând un show care are un format aparte și intri intr-o anumită rutină, această provocare este binevenită! Este o abordare diferită, foarte interesantă, mai ales în ziua de astăzi în care oamenii pot să se exprime pe scenă nu neapărat având cea mai puternică sau cea mai antrenată voce, ci personalitățile ne interesează, dublate de talentul vocal”, a completat Loredana Groza, scrie playtech

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel