Loredana Groza, imagini de INFARCT din Abu Dhabi. Fanii, șocați! GALERIE FOTO

Loredana Groza, aflată în Abu Dhabi, nu uită să-și ”răsfețe” fanii. 

În ultimele imagini postate de celebra Loredana Groza, care produce multe controverse cu fiecare apariție publică pe rețelele sociale, artista a refăcut celebra scenă din Basic Instinct ("Instinct Primar"), într-un mod care a lăsat totul la vedere. 

Vezi imaginile în GALERIA FOTO

Deși provoacă multe controverse prin aparițiile sale incendiare, Loredana Groƶa nu pare să fie deranjată de aceste aspecte, fiecare nouă postare fiind dusă la nivelul următor. 

"Basic Instinct în versiunea mea" a scris Loredana Groza. Se pare că aceasta s-ar afla în Abu Dhabi alături de nimeni altul decât de Nick Casciaro, câştigătorul "X Factor". Cei doi par a fi nedespărțiți, ceea ce alimentează multe zvonuri. 

Loredana Groza și Nick Casciaro petrec tot timpul împreună. În ianuarie 2022, ei au fost în Italia împreună. 

Vezi aici: Loredana Groza, escapadă cu Nick Casciaro. Imaginile care au SURPRINS Internetul: Te-a dus să-i cunoști părinții?

Loredana Groza a publicat mai multe videoclipuri și imagini cu italianul încă dinainte de finala X Factor, atunci când l-a invitat la ea acasă și au gătit împreună. De atunci, cei doi au părut nedespărțiți și au petrecut împreună până și sărbătorile de iarnă, la Brașov, acolo unde au și cântat.

În plus, Nick Casciaro și-a petrecut inclusiv ziua de naștere alături de Loredana, în timp ce iubita acestuia, Maria Sacchi a făcut un video special pentru el, exprimându-și regretul că nu a putut fi alături de el atunci când a împlinit 32 ani.

”Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj”

Loredana Groza a explicat în cadrul unei emisiuni TV faptul că ea și tânărul nu formează un cuplu, ci au foarte multă chimie pe scenă, iar în viaţa privată îi leagă o prietenie frumoasă.

"Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin", spunea Loredana Groza.

Recent, ea a scris pe Facebook: "Chiar dacă tu mă iubești, eu nu mă simt iubită de tine", ceea ce, din nou, a lăsat loc de controverse. Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel