Loredana Groza a mărturisit de ce nu s-a dezbrăcat în "A doua cădere a Constantinopolului"

Loredana Groza a marturisit, în premieră în emisiunea "Ne vedem la TVR" că, pentru apariția ei în filmul "A doua cădere a Constantinopolului", un mare succes de casă al anilor 90, și-a negociat puternic secvențele de nuditate sugerată.

Loredana a povestit ca producatorii si regizorul i-au propus sa iasa dezbracata din mare intr-o secventa, iar artista – desi era foarte tanara si nu avea experiente mari in lumea filmului – le-a spus ca nu va face asta. "Sa stiti ca e mult mai sexy daca ies cu camasa uda. Mai putin e mai mult", a povestit Loredana dialogul cu regizorul filmului.

Peste ani s-a dovedit ca a avut dreptate pentru ca fotografiile cu ea cu camasa uda inca mai fac ocolul internetului.

[citeste si]

Filmul, o comedie de Mircea Muresan, cu Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Jean Constantin, Aurelian Temisan si Loredana Groza a avut premiera in 1993 si este si acum una dintre peliculele romanesti cu cele mai multe bilete vandute.

Intre timp Loredana a jucat in multe filme, unele dintre ele produse pentru Hollywood (Modigliani, unde l-a avut partener pe Andy Garcia), altele realizate de unii dintre cei mai mari regizori romani (Asfalt Tango in regia lui Nae Caranfil, sau Femeia Visurilor in regia lui Dan Pita).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel