Loredana, GAFĂ de proporții la X Factor. Ștefan Bănică a TAXAT-O rapid: Cum poți să spui asta?!

Ștefan Bănică Jr. și-a taxat colega de juriu de la X Factor, indusă în eroare de o concurentă. 

Alisa Ienei este una dintre concurentele care i-a impresionat pe jurații X Factor încă de la intrarea pe scenă, însă momentul ei nu a fost pe placul lor. 

Alisa a împlinit 18 ani chiar în ziua audițiilor, motiv pentru care, înainte de a urca pe scenă, Răzvan și Dani i-au oferit un tort, i-au cântat La Mulți Ani și au aruncat confetii, totul pentru a-i face ziua mai frumoasă. Chiar dacă momentul ei artistic nu a fost apreciat și a fost oprită în timpul cântecului, concurenta le-a dat motiv de discuție Loredanei și lui Ștefan Bănică. 

Totul a pornit după ce Alisa le-a spus juraților că este nepoata unui român cunoscut și anume Emeric Ienei, fost jucător și antrenor de fotbal din România. Într-o confuzie totată, Loredana a întrebat-o pe Alisa dacă știe replica bunicii ei, din filmul "B.D. la munte şi la mare". 

Loredana: Știi replica bunicii tale? "Ce te recomandă? Vocea și talentul meu"?!

Indusă în eroare, Alisa nu a răspuns nimic, dar Ștefan Bănică a intervenit imediat și i-a spus Loredanei că face o confuzie mare și că actrița despre care vorbește el nu este bunica concurentei și nici nu a interpretat acea replică cunoscută. 

Ștefan Bănică: Nu e bunica potrivită! Nu e bunica ei! Cum să confunzi o actriță celebră cu o femeie care a făcut figurație?!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel