Loredana Chivu, despre tentativa de sinucidere: Am fost la un pas de moarte

Loredana Chivu a făcut primele declaraţii la Antena Stars depre scandalul în care a fost implicată, dar şi despre tentativa sa de sinucidere.

Loredana Chivu a afirmat că a fost la un pas de moarte, dar nu a încercat să se sinuidă. A luat o doză mai mare de somnifere fiindcă îţi dorea să doarmă, dar nu reuşea, informează Spynews.

"N-am încercat să mă sinucid, de patru ani iau nişte somnifere am probleme cu somnul, eram cam supărată, fiind agitată nu îşi făceau efectul. Am mărit doza fără să îmi dau seama. Am fost la un pas de moarte. Nu mai puteam să respir, nu mai puteam să îmi mişc mâinile şi picioare, nu îmi puteam să deblochez telefonul. Am reuşit să îmi anunţ o prietenă să cheme salvarea.

M-am târât pe jos şi am deschis uşa, ca ambulanţa să aibă pe unde să intre, aveam tensiunea foarte mică, am stat sub prefuzii. Când sunt supărată mă duc să dorm, aşa mă calmez. Nu aş da vina pe cineva. Eu sunt responsabilă de deciziile mele, eu am luat acele somnifere. Avem în spate patru ani, îţi mai verşi nervii, ne-am certat. Scandaul s-a întâmplat înainte să plece de acasă, apoi eu m-am pus să dorm, am vrut să vorbesc cu el şi am coborât la maşină. Stăteam pe vine pentru a ajunge la nivelul lui, eu am vrut să clarific cu el situaţia, i-am găsit nişte mesaje cu alte domnişoare. Nu ne mai împăcăm." a spus Loredana Chivu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel