Loredana Chivu, bătută și amenințată cu moartea de către logodnicul ei. "Eu, femeie operată, am fost bătută"

 Foto: Facebook Loredana Chivu
Foto: Facebook Loredana Chivu

Loredana Chivu a mărturisit că a fost bătută și amenințată cu moartea de către logodnicul său.

Loredana Chivu a trecut prin momente groaznice după ce logodnicul a bătut-o și a amenințat-o cu moartea. Totul s-ar fi întâmplat în toamna anului trecut, la scurt timp după ce vedeta a suferit o intervenție de remodelare a feselor, în Columbia. Ulterior, ea a fost nevoită să treacă printr-o altă intervenție a feselor din cauza complicațiilor rezultate din urma bătăii.

"Din luna noiembrie, am fost agresată fizic în Columbia. Acolo am fost plecată pentru o operație de reconstrucție a feselor, o operație foarte importantă din viața mea. Și am fost agresată fizic, psihic, în toate felurile.

Pe 18 octombrie am avut operația mare, iar pe 4 noiembrie, când am fost agresată fizic, am avut o complicație și am fost, din nou, operată. Eu, femeie operată, am fost bătută.

De la spital am mers la hotel, iar acolo, de față cu asistenta mea, s-a întâmplat totul. Apoi, am ajuns, din nou, la spital, iar de acolo am ajuns la un alt hotel, fără să spun nimănui unde sunt. În fine, m-am ascuns, am stat numai în hotel, a trebuit să ies cu poliția din hotel, pentru că a aflat unde stăteam", a declarat Loredana Chivu, scrie Fanatik.ro.

După ce a fost bătută, a fost cerută în căsătorie

Ulterior, vedeta s-a întors în România, dar agresiunea ar fi continuat. Bărbatul a cerut-o apoi în căsătorie, iar Loredana Chivu spune că a acceptat deoarece iubitul i-a promis că se va schimba. Ulterior, ea ar fi a vrut să se despartă, însă bărbatul a amenințat-o cu moartea. În cele din urmă Loredana Chivu a hotărât să meargă la poliție pentru a cere un ordin de restricție.

"Astăzi am fost la Poliție, unde mi s-a emis, la urgență, un ordin de restricție pentru fostul iubit, bărbatul care mi-a făcut acea cerere în căsătorie, Dani Leș", a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel