Lora, în culmea fericirii: Trăiesc cea mai frumoasă perioadă

Cântăreața Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au acordat un interviu pentru revista OK! în care au vorbit despre povestea lor de dragoste. Artista a fost cerută în căsătorie și trăiește una dintre cele mai frumoase povești de dragoste.

Lora mărturisește că amândoi au avut lacrimi în ochi în momentul în care aceasta a fost cerută în căsătorie. A fost un moment special pentru amândoi și aceștia doresc ca filmarea din acel moment să rămână doar pentru ei.

Eram pe Dunăre, între Serbia şi România, pe un iaht. Există momentul filmat, n-o să arăt niciodată acea filmare pentru că am o faţă… Am avut un mare şoc. Nu mă aşteptam. Eu eram întoarsă spre o peşteră, făceam poze, filmam, făceam snapuri şi aud, dintr-odată, o voce suavă, tremurândă: „Vrei s……“. Cam atât am înţeles. Şi m-am întors şi i-am zis: „Poftim?! Ce faci?! Ce se întâm­plă?“. Avea lacrimi în ochi şi a fost atât de dulce. Aveam şi eu lacrimi în ochi, am constatat asta uitându-mă la fil­mare. A fost un moment special, eram şi alături de nişte prieteni foarte buni., povestește Lora pentru revista OK!.

Dragostea şi iubirea se manifestă în viaţa noastră în fiecare zi. Cel mai recent “Te Iubesc” a fost azi!, a adăugat artista

În final, Lora a declarat că este în culmea fericirii: Suntem doi oameni care ne înţelegem foarte bine, trăim în prezent, ne dorim lucruri frumoa­se, punem cărămidă cu cărămidă ca să ne trezim în­tr-o zi că avem un castel frumos. Dar viaţa este plină de surprize… Şi indiferent de ce se va întâmpla, e una dintre cele mai frumoase poveşti de iubire pe care am trăit-o. Şi pe care o poate trăi cineva. Şi cred c-am să scriu despre povestea asta la un moment dat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel