Lora, FIȚE de Bali. AROGANȚĂ la revenirea în România. "Deci nu ați înțeles..." Unde a mers PRIMA dată

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au revenit în România, după cinci luni în care au fost blocați în Bali. Iată unde a aterizat pentru prima dată, spre marea surprindere a fanilor care credeau că vedeta va sta în izolare. 

După ce au stat mai bine de cinci luni departe de casă, Lora și Ionuț Ghenu s-au întors în sfârșit în România. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare și și-a ținut fanii la curent la fiecare pas. 

Ei bine, mulți se așteptau ca artista să stea în carantină, dar Lora și Ghenu nu au făcut asta. Întrebată de curioși unde s-a dus pentru prima dată, Lora le-a răspuns rapid și le-a arătat în mai multe postări pe InstaStory.

După cinci luni în care i-a lipsit confortul de acasă, Lora a aterizat direct în salonul de înfrumusețare, pentru a-și face manichiura. 

”Deci nu ați înțeles.. nu ați înțeles.. Yeeeeey! Yuhuu! Talent mare! Mare, mare, mare”, le-a zis cântăreața fanilor săi în timp ce-și filma unghiile.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Încă puțin și ajungem acasă. Mulțumim pentru primire! E minunat când lumea iți cunoaște povestea. Mulțumesc mama..????❤???? #homesweethome

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel