Liviu Vârciu, REVOLTAT pe Pepe. Au ieșit SCÂNTEI: "Am vrut să-l MUȘC de cap"

Liviu Vârciu
Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a dezvăluit un moment cu Pepe care l-a scos din minți. 

Pe Liviu Vârciu și Pepe îi leagă o prietenie de ani buni, însă un episod din trecut le-a afectat puțin relația, mai ales la acel moment. Liviu Vârciu a dezvăluit că Pepe a făcut un gest neașteptat, care l-a deranjat destul de tare și asta pentru că Pepe i-a furat iubita, chiar de ziua lui. 

„Să vi-l spun pe fratele meu, Pascu Ionuț. Eu eram ditamai celebrul. Stăteam la restaurant așa, frumos, la masă, mă sună Pepe. Ce faci, Vârciule? Pot să vin să vorbesc și eu ceva cu tine? Haide, vino. Uite cum vine Pepe la restaurant. Eu am avut o prietenă, am iubit-o, am avut o relație cu ea. Mă certasem cu domnișoara de patru zile. Mi-a zis: mai ai ceva cu doamna? M-am uitat la el, prima oară am vrut să-l mușc de cap, dar mi-am dat seama că nu mai am treabă. Aia a fost.

Într-o săptămână venea ziua mea, o făceam la Max. Ia uite cum stăteam eu la Max așa. Cine intră la ziua mea, de mână? Pepe și cu doamna. Băi, când i-am văzut a căzut clubul pe mine. Băi, cât tupeu să ai? Bine, mă. Nu mai am nimic cu ea, du-o, mă, acasă, pup-o în secret, nu vreau să te văd, fă ce vrei tu. A venit la ziua mea cu ea! Cu EA!”, a povestit Liviu Vârciu.

„Eu voiam să vă împac”, a fost replica lui Pepe, citează cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel