Liviu Vârciu recunoaște: Am fost la terapie, după divorț

bianca_liviu_kanal D
bianca_liviu_kanal D

Liviu Vârciu a mers la terapie pentru a reuși să treacă peste divorțul de Adelina Pestrițu. Mărturisirea a fost făcută în ediția de joi, 13 iunie, la ora 20:00, a emisiunii "Roata Norocului", unde invitata specială a fost Bianca Ioniță, prezentatoare a Știrilor Kanal D.

“Am fost căsătorită, dar mariajul nu a durat foarte mult, în 6 luni după ce ne-am cunoscut, ne-am și căsătorit, iar după alte 6 luni am divorțat. Am trecut repede peste!”, a spus Bianca.

Impresionat de faptul că invitata sa și-a deschis sufletul, Liviu Vârciu a făcut și el o mărturisire legată de divorțul său: “Eu am fost la terapie după divorț. Eram câțiva la ședință, unii râdeau, alții plângeau. Ne așezam pe niște scaune și la un moment dat trebuia să mă ridic și să recunosc: <<Sunt Liviu Vârciu și sunt divorțat!>>. Am avut curaj să mă duc acolo!”, a mărturisit Liviu Vârciu.

În emisiunea, Bianca îl susține pe Mitică, un copil bolnav de cancer în vârstă de șapte ani, din județul Dâmbovița, pe care îl ajută de cinci ani cu haine, mâncare, bani pentru tratament. Știrista speră ca în această seară să câștige daruri pentru el și familia lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel