Liviu Vârciu, mărturisire neașteptată pentru fani: De mic am fost îmbrăcat în rochițe...

Liviu Vârciu a făcut mărturisiri neașteptate. Ce au aflat fanii despre vedetă.

Liviu Vârciu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea în această toamnă, în noul sezon Te cunosc de undeva! alături de prietenul său Andrei Ștefănescu, spune că nici acum, la a patra participare în show, nu se poate obișnui cu lentilele de contact. În schimb, nu-l deranjează să poarte rochii sau pantofi cu toc, atunci când joacă în travesti.

"De mic am fost îmbrăcat în rochițe, pentru că mama și-a dorit o fetiță. Așa că nu mă deranjează nici hainele femeiești, nici pantofii cu toc. În schimb, am avut probleme cu ochii de când m-am născut, pentru că am avut canalele lacrimale înfundate. Am rămas cu această sensibilitate și de aceea îmi este foarte greu să port lentilele de contact", explică el.

"Cel mai mișto lucru care mi s-a întâmplat"

De când este tătic pentru a doua oară, Liviu Vârciu a devenit o persoană matinală. "Cel mai mișto lucru care mi s-a întâmplat de când sunt tătic este... trezitul de dimineață. Acum mă trezesc devreme, am ziua mai lungă, ceea ce este foarte bine. Nu mă pot supăra pe fii-mea că mă trezește. Dar dacă m-ar fi trezit altcineva, ar fi ieșit scandal mare", mai spune Liviu.

De asemenea, de când s-a mutat la casă, concurentul de la Te cunosc de undeva! a devenit un om gospodar. "Mi-am descoperit latura asta de când m-am mutat la casă. Până atunci, nu făceam nimic în apartament. Acum zugrăvesc, vopsesc, mi-am luat tot felul de scule să tai, să sudez. Partea electrică a casei eu am făcut-o. Cu un electrician profesionist alături", mai spune el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel