Liviu Vârciu, afirmație neașteptată după despărțirea de Anda Călin: ''E vina mea, numai a mea''

Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu și Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit! Prezent la Xtra Night Show, artistul a declarat că nu vrea să mai repete greșelile din trecut când își expunea viața personală la televizor.

Liviu Vârciu a mărturisit în emisiunea lui Dan Capatos că el și Anda fac un sacrificiu enorm în momentul de față. Artistul nu dorește să își mai expună viața privată la televizor.

"Nu are nicio legătură viaţa mea personală cu cariera mea şi te-aş ruga mult de tot să rămână personală. Ţine doar de mine ce trăiesc eu, cum trăiesc eu. Am făcut multe greşeli în viaţă, în tinereţile mele tumultoase, dar acum aş vrea să ţin povestea asta doar pentru mine, pentru familia mea. (...) Sacrificiul nostru e mare. Pe mine nu mă interesează părerea oamenilor. Eu sunt de ceva timp în televiziune şi am făcut o greşeală să îmi pun viaţa pe platou. Greşelile tinereţii mi le asum. E vina mea, numai vina mea şi o să pun punct cu viaţa mea personală. (...) Am făcut şi multe lucruri bune şi multe lucruri rele . Îmi pare rău poate. E haina asta grea pe care o ducem că noi suntem la televizor", a spus Liviu Vârciu la Xtra Night Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel