Liviu Chiorpec de la Chefi la Cuțite a murit

Foto: Instagram @liviu_chiorpec
Foto: Instagram @liviu_chiorpec

Liviu Chiorpec de la Chefi la Cuțite s-a stins din viață. 

Bucătărul Liviu Chiorpec a murit în această dimineață, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă: cancerul, a spus Raluca Neagu. 

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o postare pe Facebook, după aflarea veștii. "Drum bun, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace.", a scris chef Cătălin Scărlătescu. 

"E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lungă și demnă lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine și sauvignonul va fi de acum încolo despre tine. Mi-e trist, mi-e frig, mă gândesc că cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viața ta. Ne-am cunoscut călcandu-ne pe picioare la cursurile de tango și am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne-am dus alături anii îmblânzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc căutând în noi sunete și forme. Să-i înveți, dragă Liviu, pe cei de Sus, să bea șampanie la micul dejun.", a scris Raluca Neagu, prietenă de-ale sale. 

Chiorpec, inginer de profesie, a devenit bucătar după ce a muncit 20 de ani într-o corporație 

Liviu Chiorpec a povestit la emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena1, în 2019, când venise ca să-i facă o surpriză lui chef Cătălin Scărlătescu că, "l-am cunoscut acum vreo patru sau cinci ani, cum le stă bine bărbaților, într-un wine bar, la o sticlă de șampanie. (...) Ne întâlnim rar, dar oamenii când se apropie, nu au nevoie să se vadă în fiecare secundă."

Chiorpec, de profesie inginer, a devenit bucătar după 20 de ani de muncă într-o corporație. 

"Cine sunt? Liviu Chiorpec, bucătar, din alegere sau predestinare, inginer, de meserie, fost corporatist, 20 de ani, reinventat, că tot e la modă... Acum sunt private chef. Gătesc la mine acasă, la tine acasă, la cine vreau eu acasă", spunea atunci Chiorpec, potrivit a1.ro.

Liviu Chiorpec a fost și profesor de gastronomie la o școală de cooking. "Bem un pahar de vin și discutăm principiile prin care se gătește mâncarea. Nu mă interesează rețeta, sunt milioane de rețete, eu îi învăț cum să recunoască tehnicile corecte.", preciza bucătarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel