Lionel Messi și Zlatan Ibrahimovic se despart de PSG, respectiv AC Milan. La ce echipe vor ajunge cele două staruri

Facebook Leo Messi
Facebook Leo Messi

PSG a anunţat sâmbătă, pe site-ul său oficial, faptul că starul Lionel Messi va pleca de la clubul francez de fotbal la finalul acestui sezon, când îi expiră contractul.

'După două sezoane în capitala Franţei, aventura lui Leo Messi alături de Paris Saint-Germain se va încheia la finalul sezonului 2022-2023. Clubul doreşte să-i transmită cele mai calde mulţumiri septuplului câştigător al Balonului de Aur, care a cucerit un Trofeu al Campionilor şi două titluri în Ligue 1 alături de Les Rouges et Bleu', transmite PSG într-un comunicat.

Lionel Messi, în vârstă de 35 de ani, a sosit la Paris Saint-Germain în august 2021, după ce a plecat de la FC Barcelona. Messi a jucat 74 de partide pentru echipa pariziană, marcând 32 de goluri şi 35 de pase decisive.

Ultima sa apariţie în tricoul lui PSG va avea loc sâmbătă seară la partida cu Clermont, din ultima etapă a Ligue 1.

Presa din Spania spune că Leo Messi a luat decizia finală și marți va fi prezentat oficial în tricoul noii echipe. Este vorba despre Al Hilal. Prin urmare, din sezonul viitor va evolua în Arabia Saudită, unde îl va avea rival, din nou, pe Cristiano Ronaldo.

Citește și - Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic pleacă de la AC Milan

Clubul italian de fotbal AC Milan a anunțat sâmbătă că renumitul atacant suedez Zlatan Ibrahimovic se va despărți de echipă la finalul acestui sezon, când contractul său expiră, conform informațiilor transmise de Reuters.

Fotbalistul suedez, în vârstă de 41 de ani, a revenit la AC Milan în anul 2019 şi a ajutat gruparea 'rossonera' să devină campioană a Italiei în sezonul trecut.

Zlatan Ibrahimovic a jucat însă doar patru meciuri în actuala ediţie din Serie A, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat, petrecând în total 144 de minute pe teren.

Cu toate acestea, Ibrahimovic a devenit cel mai vârstnic marcator din istoria Serie A, după ce a marcat singurul său gol din acest sezon din penalty în partida pierdută în faţa echipei Udinese, scor 1-3, în luna martie. Suedezul a cucerit un prim titlu de campion al Italiei cu AC Milan în anul 2011.

Starul scandinav a mai evoluat în cursul carierei sale la Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, FC Barcelona, Paris Saint-Germain şi Manchester United, dar şi în liga nord-americană, la Los Angeles Galaxy.

AC Milan a transmis că va organiza o scurtă ceremonie în onoarea lui Ibrahimovic, duminică, la finalul ultimului meci al sezonului, împotriva formaţiei Hellas Verona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel