Lino Golden, accident rutier. Fiul lui Velea, salvat de Dorian Popa

Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea, a fost victima unui accident de mașină în timp ce se întorcea acasă de la concertele avute în Fălticeni.

Lino Golden a suferit un accident de mașină în urmă cu câteva zile. Cântărețul a povestit tragicul moment prin care a trecut.

'Vineri am avut trei concerte într-o zi. Am fost foarte agitați să ajungem la toate concertele la timp. Am decis să ne întoarcem acasă din Fălticeni. Pe drum... Șoferul a trecut prin trei concerte într-o noapte, trei orașe, grabă. Când mai aveam aproape o oră să ajungem în București, o depășire normală, totul bine, iar pe cealaltă parte când să ne băgăm înapoi pe bandă... bam! O căruță neluminată, fără nimic pe ea... Nu aveam cum să o vedem. A reușit să salveze. Nu s-a întâmplat nimic grav, a pus o frână mai gravă și ne-am oprit forțat. Eu am zburat prin dubă, am sărit... Am dat cu piciorul între metalele dintre banchete. Nici nu am realizat. Am adormit la loc și când am ajuns în București mi-am dat seama că nu pot să merg, să calc. Nu pot să mișc piciorul. Am realizat că nu este ok și că e foarte umflat piciorul. Mi-am pus gheață. I-am sunat pe toți să meargă cu mine la Urgențe.', a povestit Lino Golden într-un video postat pe Youtube.

Totodată, băiatul adoptiv al lui Alex Velea mărturisește că Dorian Popa a fost cel care l-a salvat pentru că la spital nu îl băga nimeni în seamă.

'Am ajuns la un spital de stat unde nu ne băga nimeni în seamă, ca de obicei. Și între timp i-am dat filmarea lui Dorian Popa. Mi-a zis că vine el de la spital și mergem să mă vadă doctorul lui. Mi-a zis că trebuie să fac o radiografie și că nu vede nimic grav. Nu a ieșit nimic grav nici pe radiografie, din fericire. Trebuie să merg cu cârje, trebuie să fac un anumit tratament.', a mai spus tânărul artist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel