Liliana Mocanu din Las Fierbinți, despre mama sa ucisă de Covid: E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, în PUNGĂ

Liliana Mocanu, soția lui Firicel din Las Fierbinți, a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre moartea mamei sale.

Liliana Mocanu, celebra actriță din serialul Las Fierbinți a trecut prin clipe de coșmar fără ca nimeni să știe, iar acum a dezvăluit totul în fața fanilor. 

Actrița a făcut dezvăluiri șocante şi a vorbit despre perioada grea în care şi-a pierdut mama, răpusă de coronavirus. Aceasta a declarat că moartea mamei sale a îndurerat-o profund, iar timp de 8 luni a refuzat să iasă din casă.

Liliana Mocanu a făcut dezvăluiri sfâșietoare: E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. 

Invitată în platoul emisiunii “La Măruță”, de la Pro TV, actrița care o interpretează pe soția lui Firicel din Las Fierbinți a izbucnit în plâns în momentul în care a început să vorbească despre moartea mamei sale, ucisă de COVID-19 în urmă cu aproape un an de zile.

Mai mult, actrița a spus și că a fost nevoită să-și conducă mama pe ultimul drum, după protocolul COVID-19.                               

"Mama a fost internată pe ATI COVID, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având COVID. E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece. Am cumpărat o pânză", a povestit Liliana Mocanu, cu ochii în lacrimi, la emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.

"Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge"

Deşi în acea perioadă vedeta și-a aniversat ziua de naștere, împlinind 52 de ani, spune că nu și-a găsit puterea să zâmbească, pentru că toate gândurile sale s-au îndreptat în fiecare clipă către mama sa, pe care a iubit-o enorm și pe care a trebuit să o conducă pe ultimul drum în condiții atât de dure.

"Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai ştiu ce merit şi nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost şi ziua mamei, pentru că o chema Elena", declara Liliana Mocanu la acea vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel