Lidia și Răzvan, ULTIMUL joc împreună. "Mi-a zis: NU zici TOT. M-am jurat că nu mai MINT"

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au anunțat despărțirea. Iată probabil ultimul joc împreună, în calitate de iubiți. Cinci secunde de sinceritate între cei doi.

În urmă cu doar câteva săptămâni, odată cu întoarcerea Lidiei Buble de la Deva, de la părinți, acolo unde a plecat ca să aibă grijă de tatăl ei bolnav, artista și Răzvan Simion au jucat probabil ultimul joc public, în calitate de iubiți, în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani". 

"Nimic nu este întâmplător, dragul meu", i-a spus Lidia lui Răzvan. 

"Am avut carantina împărțită în două. Carantina de Corbeanca și carantina de Deva, unde eu nu am participat că a trebuit să fiu la lucru. A fost o lună de hihihi și hohoho și o lună de...Dar atât despre liniște, că de două zile...", a explicat Răzvan. 

"M-am jurat că nu o să mai mint"

Dani le-a prezentat regulamentul jocului, care trebuia să înceapă cu un jurământ. Fără să mai stea pe gânduri, Lidia a răspuns "la mine e foarte simplu, m-am jurat că nu o să mai mint, pentru că nu vreu să crească dânsul (n.r. nasul) și mai mare, așa că promit să spun numai și numai adevărul (...) Mi-a spus Răzvan: "Tu fată, când megi la televizor nu ești la spovedanie, nu zici tot" și uite că nu mă pot abține".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel