Lidia Buble, marea ABSENTĂ de la Chefi la Cuțite. De ce a lipsit, de fapt: Mi-ar fi plăcut să fiu acolo

Lidia Buble a făcut primele declarații după ce a lipsit din ediția specială a Chefi la Cuțite.

Cu ocazia minivacanței de 1 Decembrie, Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor mai multe emisiuni speciale, printre care și "Chefi la Cuțite", acolo unde foștii concurenți de la "Asia Express” au fost prezenți să-și arate talentul în bucătărie.

Mihai Petre și surorile Buble, Lidia și Estera, au fost marii absenți din platou, iar cântăreața a venit și cu o explicație.

Mihai Petre nu s-a prezentat la filmări pentru că a fost prezent la o competiție internațională de dans, iar în cazul surorilor Buble, distanța dintre ele a fost cea care a determinat-o pe Lidia să nu participe.

Estera Buble locuiește în Austria împreună cu soțul și cei doi copii, motiv pentru care Lidia Buble a considerat că nu avea niciun rost să se prezinte singură în emisiune. 

"Nu am mers pentru că Esti nu stă în România, stă în Austria, și nu a putut să meargă și singură nu avea niciun sens. Noi două am fost mereu o echipă și mi se pare ciudat să particip singură la un show TV unde toată lumea e cu perechea. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, dar din păcate nu s-a putut", a explicat Lidia Buble pe rețelele de socializare.

"Nu am știut că mă îndrăgiți atât de tare"

"Nu am știut că mă îndrăgiți atât de tare. Toată lumea îmi spune că trebuia să merg pentru că și Elwira a mers singură. Eu nu aveam de unde să știu că și ea merge singură.

În momentul ăla am simțit că n-am ce să fac fără Esti. Nu-mi pare rău de decizia pe care am luat-o pentru că sunt un om foarte asumat.

Îmi pare rău doar că acum îmi dau seama cât de mult v-ați fi dorit voi să mă vedeți pe mine acolo și pe Esti", a mai spus cântăreața.

Emisiunea "Chefi la cuțite" a venit pe micile ecrane cu 3 ediții speciale, pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, de la ora 20.30. 

Lidia Buble, trimisă în judecată de DIICOT pentru dare de mită

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, în dosarul în care este acuzată că a dat mită unor polițiști care intenționau s-o testeze cu aparatul etilotest. 

Alături de artistă au mai fost trimise în judecată patru persoane, între care și cei doi agenți ai Brigăzii Rutiere a Capitalei care ar fi luat mita.

Lidia Buble a fost trimisă în judecată alături de polițiștii Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, precum și de Laurențiu Cristian Ciupercă și Dragoș Ștefan Presură.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București și va intra în procedură de cameră preliminară, la finalul căreia va începe judecata pe fond, potrivit gandul.ro.

Ancheta pe numele cântăreței ar fi început în perioada stării de urgență din 2020, instituită după intrarea în pandemia de coronavirus. Artista se întorcea acasă, la volanul mașinii sale, când ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere a Capitalei. Cei doi agenți, Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, i-ar fi cerut vedetei să sufle în aparatul etilotest.

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel