EXCLUSIV  Lidia Buble și Răzvan Simion, DESPĂRȚIRE. Ipocrizie maximă: Veste pentru evlavioși

Dragostea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion ține, de vreo doi ani, prima pagină a ziarelor. Oamenii sunt fascinați să afle încă o filă din povestea "amantei devenite iubite, aproape soție", "distrugătoarei de căsnicii" sau cum mai vor ei să o numească.      

Iubirea aceasta nu a fost văzută cu ochi buni de evlavioșii neamului sau, de fapt, de ipocriții care abia așteptau ca Lidia Buble și Răzvan Simion să se despartă pentru a avea ce discuta în tramvai. Din când în când, apar știri, generatoare de trafic, în care "o sursă apropiată vedetelor" ne spune că îndrăgostiții nu mai împart același pat și că sigur urmează să-și spună 'la revedere'. Nimic mai fals.
 
Dar de ce Lidia Buble și Răzvan provoacă atât de mult interes? Unii spun, așa cum scriam la începutul articolului, că artista este o spărgătoare de căsnicii. Nu e chiar așa. Într-o familie perfectă unde armonia e literă de lege nu își bagă nimeni coada. Doar că Răzvan Simion, ca mulți alți bărbați care par fericiți în relația lor, abia așteaptă să evadeze. Că dacă nu era Lidia Buble, era alta, așa că nu înțeleg de ce este ea arătată cu degetul de fiecare dată în condițiile în care problemele în familia lui apăruseră dinainte de a veni ea. 
 
Alții sunt nemernici
 
Bun, mai departe, lui Răzvan Simion i s-a reproșat că își lasă copiii pentru o fetișcană. Evident că este profund greșit să faci copii, iar apoi să îi lași singuri, să crească doar cu mama și să îi vizitezi din când în când, dar este și mai greșit ca micuții să vadă că părinții lor nu se mai iubesc și se complac într-o căsnicie nefericită doar de dragul lor. Copil fiind, sentimentul că ești unicul lucru care îi leagă pe ai tăi părinți este extrem de dureros și acest amănunt poate fi înțeles doar de cei care au trăit în astfel de familii. Mai târziu, ei își vor da seama că și părinții lor au dreptul la fericire cu condiția ca aceștia să rămână prieteni. Pentru că da, sunt situații în care copiii, ajunși adulți, le este în continuare teamă ca tatăl și mama lor să dea ochii pe stradă pentru că s-ar putea produce nenorociri, pe un fond de bătăi și scandaluri din trecut. Nu despre ei vorbesc. Nemernicii care le-au distrus viața femeilor ce le-au dărut copii nu pot fi numiți tați și, evident, nici bărbați, dar despre ei vom discuta cu altă ocazie. Revenind la Răzvan Simion, el nu și-a abandonat copiii, ține legătura cu ei și, mai mult decât atât, se pare că a păstrat o relație normală cu fosta lui soție.
 
Diferența de vârstă
 
 
Au mai fost unii care i-au blamat pentru diferența 'uriașă' de vârstă. În realitate, îi despart doar 13 ani. Nu înțeleg cine stabilește diferența perfectă de ani între doi oameni care se iubesc. Haideți să luăm drept exemplu poate cea mai frumoasă poveste de dragoste - între Francois Mitterrand, ultimul mare președinte al Franței, și amanta lui, Anne Pingeot. Pe vremea când s-au cunoscut, ea avea 20 de ani, iar el era un deputat în vârstă de 47 de ani, cu soție și copii acasă. S-au iubit în secret timp de 30 de ani, iar Anne Pingeot a preferat să trăiască așa, în umbra omului pentru care era gata să-și dea și viața, oricât ar suna a clișeu. Este adevărat că Mitterand a preferat să nu-și părăsească soția, dar a făcut-o dintr-un principiu: "nu își abandona niciodată alegerile. Soția sa fusese o alegere și nu putea să o abandoneze". Cu toate acestea, în ciuda legăturii lor care părea indestructibilă, și-au dus povestea în secret. Deci nici vârsta nu este o piedică în calea iubirii unor oameni.
 
Ce spune Biserica
 
Cât despre evlavioșii care atunci când aud despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion ar da și cu tămâie, le-aș spune să lase ipocrizia. Omul măcar și-a asumat relația, a divorțat de soție și nu a trăit două vieți paralele, așa cum fac mulți. Probabil că nimeni nu ar fi mai avut de comentat dacă Răzvan Simion poza în bărbatul fidel care mai dormea, câte o noapte, la amantă. Și, că tot vorbim despre evlavioși, cine suntem noi să judecăm doi oameni care se iubesc dacă până și Biserica permite a doua cununie? N-aveam cum să nu mă refer și la acest aspect din moment ce Lidia Buble cred că este singura vedetă care în absolut toate interviurile vorbește despre Dumnezeu.
 
Fake news: "Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit"
 
 
Dar faptul că unii abia așteaptă să vadă știrea cu titlul "Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit" arată cât de mici și nefericiți suntem și cum ne hrănim din ideea că "și bogații suferă". Haideți să ne trăim propriile vieți și, înainte de a spune că Lidia Buble este o "desfrânată care sparge căsnicii", iar Răzvan Simion "un tată care și-a părăsit copiii", să vedem dacă nu este ceva în neregulă cu noi, ăștia perfecți, fideli, morali, devreme acasă și fără amante sau amanți, cu 'iubiri' netransformate în rutină.
 
Acest articol nu este doar pentru criticii Lidiei Buble și ai lui Răzvan Simion, ci și pentru persoanele cărora li se măresc ochii și le crește tensiunea atunci când aud despre oameni care se iubesc deși între ei este o diferență de 10-20-30 de ani. Nu uitați de Mitterrand. Citiți cartea "Lettres a Anne, 1962-1995".
 

VEZI ȘI: Lidia Buble și Răzvan Simion, articol DC News. Reacții-fulger


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel