Marius Manole, despre avansurile primite de la Lidia Buble. Măruță a făcut-o PRAF. "Cred că familia o RENEAGĂ în fiecare zi!"

Foto: La Măruta / Instagram Lidia Buble
Foto: La Măruta / Instagram Lidia Buble

Marius Manole a făcut declarații despre Lidia Buble. Cătălin Măruță a făcut o remarcă acidă la adresa vedetei.

Invitat în platoul emisiunii "La Măruță" de la PRO TV, Marius Manole a acceptat să participe la jocul sosurilor picante și a fost nevoit să răspundă și unor întrebări destul de incomode, legate de viața personală.

Actorul a dezvăluit că Lidia Buble i-a făcut avansuri și unele declarații, chiar în perioada în care se despărțise de Răzvan Simion.

Declarațiile lui Marius Manole a luat prin surprindere o țară întreagă.

"Spune numele unei vedete din showbiz-ul românesc care ți-a făcut avansuri", suna întrebarea citită de Cătălin Măruță.

Deși la început a vrut să refuze să răspunda sau să citească întrebarea cu voce tare, Marius Manole s-a răzgândit și a spus că: "Și mie mi-e drag de ea! Lidia Buble... Dar la modul declarat, și unul, și altul. A fost reciproc. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci nu am intrat (n.r. în cuplul lor)".

"Da, s-a mers departe tare, cred că până la Victorie. Unde să meargă mai departe?! Pe ce bază?", a spus Marius Manole, întrebat dacă relația a mers mai departe.

"Băi, dar Lidia Buble, că tot urmăresc tot felul de lucruri, nu venea dintr-o familie de... (n.r. neoprotestanți)", a spus Cătălin Măruță.

"Ba da! Dar e foarte drăguță. Eu mor după ea! Da, vine din familie... dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu! Ei sunt mulți frați care se iubesc între ei", a continuat Marius Manole.

Lidia Buble, UMILITĂ de Dani Oțil: Vezi? Și spuneți că noi bărbații suntem nu știu cum. La câta nasul ai, era normal

Lidia Buble a fost prezentă în emisiunea fostului ei iubit, "Neatza cu Răzvan și Dani" pentru a-și promova noua melodie, "Extrapolăm", pe care a lansat-o în urmă cu 6 zile și are deja sute de mii de vizualizări pe YouTube.

Vedeta a vorbit despre ultima perioadă din viața ei, dar și despre planurile de viitor, dar la un moment dat, Dani Oțil nu s-a putut abține și a luat-o la mișto pe artistă.

Pentru că Dani Oțil și Răzvan Simion au auzit întreaga discuție, au decis să spună și ei ceva despre noua afacere a vedetei. Dani Oțil i-a spus invitatei sale că a remarcat faptul că în cabina prezentatorilor mirosul este foarte puternic, ceea ce înseamnă că parfumul vedetei este persistent.

"O să mai fie acolo pentru câteva săptămâni", i-a răspuns Lidia Buble.

Ei bine, discuția nu s-a încheiat aici, iar Dani Oțil a luat-o la mișto pe cântăreață, chiar dacă Răzvan Simion era prezent în platou. Acesta i-a spus că Lidia nici nu avea cum să se implice în alt proiect, ținând cont că are un "așa nas".

"Ahhh! Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun… Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri", a fost replica lui Dani Oțil la adresa Lidiei Buble.

Mai mult, Dani Oțil nu s-a putut abține și a profitat de prezența ei în platou și i-a pus câteva întrebări personale artistei.

Iată dialogul dintre cei doi

Dani Oțil: Ai fost la noi în cabină, să te schimbi?

Lidia  Buble: Da, o să mai fiu câteva săptămâni!

Dani Oțil: Ei, lasă, că ai mai fost. Voiam să spun că, la câta nasul ai, normal că scoți parfum. Doar nu scoteai cercei.

Lidia  Buble:  Lasă, cu nasul ăsta miros eu hiturile.

Dani Oțil: Te-ai pupat cu ăla la Asia Express? (n.r Lidia s-a sărutat cu un tânăr din Israel, în timpul unei probe din competiție).

Lidia  Buble:  Da, două ore. Si la TV s-au dat doar 2 minute.

Dani Oțil: Cum îl chema?

Lidia  Buble: Nu știu!

Dani Oțil:  Eh, vezi? Și spuneți că noi bărbații suntem nu știu cum", a fost dialogul dintre cei doi, în care Lidia l-a întrebat pe Dani dacă e cumva nedormit din cauza copilului.

Dani nu s-a oprit aici și a continuat cu întrebările incomode. El a întrebat-o pe Lidia Buble de ce s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Becerra, confirmând astfel despărțirea dintre ei. Însă, Lidia a refuzat să răspundă și a preferat să nu dea detalii despre viața ei privată.

Vezi momentul AICI

De curând, Lidia Buble s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Becerra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel