Lidia Buble, dezvăluiri emoționante. Cum erau sărbătorile cu 11 frați

Lidia Buble a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei, despre sărbătorile de iarnă de când era mică, dar și despre ce își dorește anul acesta.

"Mă duc acasă anul acesta de sărbători. Așa de tare mă bucur că mă duc să mă întâlnesc cu familia, vin surorile din străinezia, vin nepoții. O să fie foarte fain. O să mergem la biserică, o să mergem să cântăm, o să recităm poezii, o să împărțim cadouri pentru copii și o să mergem la colindat. Atunci când sunt cu familia și atunci când sunt cu ai mei sunt împăcată din toate punctele de vedere. Acolo sunt rădăcinile mele, sunt liniștită și fericită. N-am avut niciodată sărbători triste", a declarat Lidia Buble, într-un interviu pentru Antena Stars.

Ce-și dorește de sărbători și cum era Moș Crăciun în copilărie

"De la Moșul nu știu ce-mi doresc. Este pentru prima dată când, efectiv, nu am o listă cu dorințe. Mi-am achiziționat singură cam tot ceea ce mi-am dorit. Nu-mi rămâne decât să mă binecuvânteze Dumnezeu în continuare cu multă sănătate, să le pot face pe toate. În rest, nu-mi lipsește nimic. Când eram mică îmi doream lucruri și nu le primeam, dar erau mofturi. Noi fiind foarte mulți copii în familie, 11, mama și tata nu puteau să ne facă toate mofturile, dar niciodată nu ne-a lipsit absolut nimic", a adăugat ea.

Cel mai greu moment din viața ei

"Momentul în care m-am mutat în București și m-am trezit într-un oraș atât de mare, singură. Eu am fost o fire foarte independentă de mică și mereu am lucrat și m-am descurcat singură, dar aici nu aveam prieteni, nu aveam pe nimeni, cred că ăla a fost cel mai greu moment. Au fost primele trei luni foarte grele. Cred că am plâns în fiecare noapte și ziceam că vreau la mami și la tati. Trebuia să iau viața în mâini și să merg mai departe", a mai spus Lidia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel