Lidia Buble, detalii neștiute. De ce au REFUZAT părinții să-l cunoască pe Răzvan Simion

Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion zguduie showbiz-ul românesc. Iată de ce au refuzat părinții artistei să-l cunoască pe prezentator. 

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit definitiv, iar anunțul a fost făcut chiar aseară de matinalul de la "Neatza". După cinci ani de relație, Răzvan a scris un mesaj sfâșietor despre tot ce a fost între ei, dar și despre ce se va întâmpla mai departe. 

Cu toate acestea, deși au trecut cinci ani în care au trecut prin foarte multe lucruri frumose, părinții Lidiei Buble nu au ajuns să-l cunoască pe prezentator în realitate, iar motivul este unul incredibil, pe care Lidia l-a dezvăluit într-un interviu. 

Ce așteptau părinții artistei

Astfel, deși părinții Lidiei se așteptau ca Răzvan să-i ceară mâna fiicei lor, acest lucru nu se va mai întâmpla. 

„Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: "Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere". Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, povestea Lidia Buble într-un interviu, în urmă cu ceva timp.

Cum visa Lidia Buble la o nuntă ca-n povești

Lidia Buble a vorbit de mai multe ori despre nunta dintre ea și Răzvan, dar cu toate astea, evenimentul nu va mai putea avea loc.

„Rochia, bineînţeles, una nonconformistă, iar ziua una perfectă, cum îşi imaginează orice femeie, alături de familie, prieteni. Cu siguranţă va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă, pentru că eu am un neam foarte mare, am deja 30 de nepoţi, 11 fraţi, plus câteva sute de verişori, deci nici dacă aş vrea, nu aş avea cum. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă vreo 300 de persoane. (râde) Deci, o nuntă în toată regula ajunge la vreo 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta se căsătoreşte ultimul meu frate şi are vreo 500 de invitaţi. Pentru prima dată, după 3-4 ani, reuşim să ne întâlnim cu toţii şi de abia aştept”, a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel