Lidia Buble, mamă pentru prima oară. "Ieșim din izolare cu bublișorul mic"

Lidia Buble a făcut o dezvăluire neașteptată într-o emisiune TV. Aceasta este pregătită să devină mamă și  a spus că este posibil să iasă din izolare cu bublișorul mic. 

Lidia Buble și Răzvan Simion respectă sfatul autorităţilor din această perioadă şi petrec foarte mult timp în casă. Astfel, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc se înţelege de minune, iar artista nu exclude varianta în care să iasă din izolare cu un bebeluș, mai ales acum, că toate concertele au fost anulate. 

Nu exclude varianta de a ieși din izolare cu un "bublișor mic"

Lidia Buble a mărturisit că-şi doreşte să rămână gravidă şi că nu este posibil să iasă din carantină cu un bebeluş.

"Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă... Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze", a declarat Lidia Buble, într-o intervenție telefonică la o emisiune.

Ce activități au cei doi în izolare

Cântăreaţa a mai precizat că nu se plictiseşte alături de Răzvan Simion în carantină, că se înţeleg foarte bine şi că îşi găsesc câte un lucru de făcut împreună.

"Nu, culmea nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers. Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată", a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel