Lewis Hamilton, ridicat la rang de cavaler în Marea Britanie

Facebook Lewis Hamilton
Facebook Lewis Hamilton

Lewis Hamilton a fost ridicat la rangul de cavaler pentru servicii aduse sportului cu motoare. 

Britanicul de 36 de ani a primit titlul într-o ceremonie oficiată de Prinţul Charles în timpul unei ceremonii la palatul Windsor, ceremonie la care a participat alături de mama sa. 

În 2008, el mai primise un titlu nobiliar, după ce a câştigat primul său titlu în Formula 1. Ceremonia a fost organizată la trei zile după ce Hamilton a pierdut şansa de a câştiga al optulea titlu mondial în Formula 1.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BBC News (@bbcnews)

Pilotul olandez Max Verstappen a reușit duminică să câștige primul titlul de Formula 1, după ce a câștigat dramatic cursa de pe circuitul Yas Marina, de la Abu Dhabi. Britanicul Lewis Hamilton a terminat doar al 2-lea și a pierdut șansa de a obține al 8-lea titlu din carieră.

Cursa a fost decisă în ultimul tur, când, după intervenția safety car-ului, a rămas un singur tur de parcurs pe steag verde, cu Hamilton în frunte și Verstappen pe 2, după ce schimbase pneurile pe soft.

Lewis Hamilton a ratat șansa de a bate astfel recordul deținut de germanul Michael Schumaher, care deține 7 titluri de campion.

Anamaria Prodan, sumă uriaşă pierdută după cursă 

Anamaria Prodan pare că nu se prea uită la bani atunci când vine vorba de distracţie. Femeia de afaceri a pariat o sumă uriașă la confruntarea dintre Hamilton şi Verstappen, din Formula 1. Ea a fost în Abu Dhabi alături de Cătălin Botezatu şi alţi câțiva prieteni. Agentul de jucători a pariat 500.000 de euro pe victoria lui Hamilton, scrie Realitatea Sportivă, dar a pierdut.

Emma Răducanu, despre Lewis Hamilton: Un tip foarte cool. M-a ajutat

Emma Răducanu a menționat ce i-a spus pilotul de Formula 1 după un meci demonstrativ pe care l-a jucat cu Gabriela Ruse, la Royal Albert Hall.

'A fost foarte cool şi m-a ajutat. Mi-a spus: Ai răbdare, abia ai urcat pe val. Este totul bine. Să nu-ţi faci griji. M-a liniştit. Este un tip foarte cool', a spus Emma Răducanu despre Lewis Hamilton, potrivit Daily Mail.

Emma Răducanu spune că nu există posibilitatea să câştige premiul BBC pentru Personalitatea Sportivă a anului 2021, pentru care este nominalizat şi Lewis Hamilton. 'Nici măcar nu mă gândesc la acest fapt. Pentru mine este ceva atât de departe de sfera posibilităţilor încât nici nu înţeleg cum ar putea fi o posibilitate'. a mai spus Emma Răducanu. VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel