Legătura secretă dintre Răzvan Ciobanu şi Mihaela Rădulescu. Detaliul uitat de toată lumea

Răzvan Ciobanu și Mihaela Rădulescu
Răzvan Ciobanu și Mihaela Rădulescu

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în a doua zi de Paște, într-un accident tragic. Puțină lume știe de legătura secretă dintre designer și Mihaela Rădulescu, care a avut un rol important în viața lui Răzvan.

În urmă cu 15 ani, Mihaela Rădulescu a reușit imposibilul! L-a convins pe Răzvan Ciobanu să-și recunoască public orientarea sexuală.

"Într-o emisiune radiofonică, controversatul creator de modă Răzvan Ciobanu a declarat public că este homosexual. Invitat de Mihaela Rădulescu, la show-ul Vaya Con Diva de la Radio Guerrilla, designerul a fost convins de moderatoare să vorbească deschis despre subiectul tabu al vieţii sale: orientarea sexuală", scria presa în 2004.

Răzvan Ciobanu, moarte tragică


Răzvan Ciobanu a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

VEZI ȘI Răzvan Ciobanu nu a fost singur în mașină! Filmări noi care aruncă în aer TOT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel