Lazio - Milan, meci nebun decis la penalty-uri. Final de infarct în Cupa Italiei

AC Milan s-a calificat în finala Cupei Italiei după victoria reușită la penalty-uri în fața lui Lazio. După 0-0 în 180 de minute, milanezii s-au calificat în ultimul act după o loterie a penalty-urilor dramatică cu Lazio.

În finală, AC Milan se va duela cu Juventus, torinezii eliminând-o în dublă manșă pe Atalanta, 2-0 la general.

Cu Ștefan Radu titular, Lazio a avut prima ocazie notabilă în minutul 6, dar lovitura de cap a lui Immobile a fost respinsă în corner de Donnarumma.

Milanezii au replicat în minutul 27, când Cutrone a șutat peste poartă dintr-o poziție favorabilă.

Cea mai mare ocazie a primei reprize i-a aparținut tot lui Lazio, dar Donnarumma a intervenit incredibil la ocazia aceluiași Immobile.

În minutul 60, Milan putea da lovitura pe Olimpico, dar Calhanoglu, lansat perfect de Bonaventura, a trimis pe lângă din interiorul careului.

Meciul a ajuns în prelungiri, unde cea mai clară ocazie a venit abia în minutul 117. Milan a plecat pe un contraatac extrem de periculos, dar Kalinici a avut o finalizare dezastruoasă, astfel că partida s-a decis după executarea loviturilor de departajare, scrie GSP.

[citeste si]

La penalty-uri, echipa lui Gatusso a fost mai inspirată și s-a impus cu 5-4, după o loterie în care s-au ratat nu mai puțin de 5 execuții.

În cealaltă semifinală, Juventus a trecut pe teren propriu de Atalanta, 1-0, într-un scenariu asemănător meciului tur, când "Bătrâna Doamnă " s-a impus cu același scor. Torinezii s-au calificat în finală după 2-0 la general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel