Lavinia Şandru: O viaţă nouă alături de omul care mă face fericită

Lavinia Șandru
Lavinia Șandru

Lavinia Şandru se declară fericită alături de noul ei soţ cu atât mai mult cu cât aşteaptă un nou copil. În ceea ce priveşte divorţul de fostul ei soţ Darius Vâlcov, vedeta de televiziune spune că a trecut peste moment.

Jurnalista de la Realitatea Tv, Lavinia Şandru a vorbit despre momentele cele mai importante din viaţa ei din ultima perioadă. În interviu acordat pentru Qmagazine , spune că a trecut peste divorţul cu Darius Vâlcov, iar acum este din nou fericită.

Trebuie să avem curaj s-o luăm de la capăt când înțelegem că am greșit drumul. În plan personal, eu am început o viață nouă alături de un om care mă face fericită și așteptăm împreună cu emoție primul nostru copil, care va veni pe lume la sfârșitul anului. În plan profesional, mi-am restartat de câteva ori viața, renunțând la presă pentru politică, apoi renunțând la politică pentru presă, deși nimeni nu credea că voi face față schimbărilor, nici în primul, nici în al doilea caz.

[citeste si]

 Vă vorbeam de puterea și de voința de a lua de la zero un drum în viață. Și eu, și Darius, am decis, în urmă cu mai mulți ani, să o luăm de la capăt, dar fiecare cu viața lui. Am divorțat la începutul acestui an, dar trăiam de mult timp separat. Sunt convinsă că, atunci când doi soți nu se mai înțeleg, pot deveni, separați, prieteni, în loc să rămână împreună dușmani. Avem împreună o fiică pe care o iubim enorm. Este cea mai mare reușită a noastră, dar ea este, acum, singurul punct comun pe drumurile care s-au despărțit definitiv pentru mine și Darius, " a declarat Lavinia Şandru pentru aceeaşi publicaţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel