Laura Stoica, moarte. Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare despre dispariția artistei

Oana Roman a comemorat-o pe Laura Stoica, în emisiunea sa.

Se împlinesc 12 ani de la moartea regretatei artiste. Cântăreața s-a stins într-un tragic accident rutier, pe 9 martie 2006. Oana Roman a povestit cum a trăit ea această tragedie. Vedeta a mărturisit că nu poate uita înmormântarea Laurei Stoica. Aceste amintiri au emoționat-o profund pe fiica fostului premier, potrivit Cancan.

„Când s-a întâmplat tragedia, mie nu mi-a venit să cred. Am dat telefoane. A fost cumplit. Am fost la înmormântarea Laurei Stoica. Îmi amintesc și acum când au scos sicriele din biserică, răsuna vocea Laurei care cânta cu o voce prezicătoare oarecum. Se auzeau versurile: „Eu n-am avut nicio stea". La momentul acela, ea era deja o stea. Marele ei vis a fost să devină mamă, sper să ne amintim mereu de ea. Vreau să ne amintim de această fată foarte talentată. Sper ca radiourile și televiziunile să difuzeze mâine imagini cu ea. Am ținut cu toții la ea. Odihnește-te în pace Laura", a spus Oana Roman, în emisiunea sa online, difuzată de Viva, informează sursa citată.

Laura Stoica a decedat la vârsta de 38 de ani, într-un teribil accident rutier, în timp ce se întorcea de la un concert susținut la Urziceni. Artista era însărcinată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel