Laura Cosoi, prima vacanță în trei. “Îi prezint locurile copilăriei mele”

Laura Cosoi profită din plin de perioada petrecută alături de fiica ei, Rita, care a împlinit recent două luni. 

Vedeta și-a dus fetița în prima vacanță, dar se gândește deja și la botezul micuței. Se pare că rochia de botez a Ritei este deja gata, căci Laura a postat imaginea cu ținuta, un model cusut de mână, de o bună prietenă de-a ei. Rochița Ritei se potrivește de minune cu tematica botezului, căci Laura Cosoi și-a exprimat încă de la început dorința de a o boteza pe fetița ei în Maramureș.

Între timp, prima vacanță în formulă completă pare să decurgă ca la carte. Laura își laudă copilul, căruia se pare că îi plac de minune plimbările în natură și aer liber.

(oar_w460)

“Iată că, în sfârșit, a venit și momentul vacanței! Dar nu orice vacanță, ci prima noastră vacanță în formulă completă, împreună cu Rita. După îndelungi dezbateri și negocieri dacă destinația să fie muntele sau marea am optat pentru un road trip și am legat cele câteva zile de hoinăreală de plecarea în Maramureș, unde va fi botezată Rita. Pe drum Rita a fost foarte cuminte, a stat liniștită în scaunul ei și a dormit, dar nici nu mă așteptăm la surprize neplăcute. Atât timp cât este hrănită, schimbată și nu are gaze, fetița mea se declară mulțumită.

Primul nostru popas a fost la Brașov, orașul copilăriei mele, care mă umple de nostalgie de câte ori ajung aici. A fost martorul zilelor frumoase petrecute alături de bunici, al iubirii dintre mine și Cosmin și iată că acum vin să-l revăd împreună cu fetița mea. Bunicii s-au dus în urmă cu un an, iar apartamentul lor a rămas gol. Mi-ar fi plăcut să o poată cunoaște și ei pe Rita, dar știu că, într-o formă sau alta, bunicii ne-au trimis acest dar de preț”, povestește Laura Cosoi pe blogul ei.

(oar_w460)

“Am stat mult în natură, am fost cu soțul în Poiană, iar Ritei cred că i-a plăcut foarte mult, pentru că a stat smirnă! Nu am simțit că am plecat la drum cu copil mic, ceea ce mi s-a părut mare lucru. Și uite așa ne-a încurajat să mai punem la cale și alte escapade. De la Brașov, am plecat spre Tg. Mureș, la socri, unde avem de gând să stăm un pic mai mult. Am făcut și o escapadă la Bala, locul unde mi-am făcut nunta tradițională, de unde m-a luat Cosmin în chiuiturile și cântecele alaiului: „Gata-te mireasă bine, că noi venim după tine cu mândrețe de nănași și cu mândrii ceterași!” Doamne, ce frumos a fost!

(oar_w460)

La Bala, prietenii noștri de la Londra, Georgi și Steve, au făcut un mic festival  “Bala Festival” pentru amicii lor și nu numai. Într-un decor rustic, cu corturi și baloți de paie pe post de decor, am mâncat o supă cu tăiței de casă incredibil de bună, tocănițe ca la mama, dar și un tort Joffre – Cosmin e mare amator! Acum aștept să vină și mama la Tg. Mureș și mâine mergem la Coslariu, ca să-i prezint locurile copilăriei mele.  Apoi ne vom îndrepta spre Maramureș locul în care o vom creștina pe Rita!”, a mai scris vedeta pe www.lauracosoi.ro .

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel