Laura Cosoi, prima petrecere pentru fetița ei

Laura Cosoi a dat o petrecere de “Pre baby party” în așteptarea venirii pe lume a primului său copil, o fetiță. 

Soțul și prietenele sale au fost cei responsabili cu organizarea evenimentului care s-a desfășurat în curtea casei lor. Aproximativ 40 de persoane au fost invitate la petrecere, iar Laura a împărtășit momentul fericit cu prietenii săi virtuali și nu numai.

“Zilele trecute am avut prima mare petrecere în familie – în formulă completă – împreună cu prieteni dragi nouă: aproximativ 40 de invitați. Și chiar dacă fetița noastră nu s-a născut încă, cumva ea a fost personajul principal. Am simțit-o atentă și foarte prezentă în toată acea atmosferă plină de râsete, bucurie și iubire. A fost un fel de „Pre baby party”, pentru că nu mi-am dorit o petrecere clasică de „baby shower”. Nici eu, nici Cosmin nu vrem ca prietenii noștri să cheltuiască inutil pe tot felul de lucruri care, poate, nici nu ne vor folosi vreodată. Vom vedea treptat ce avem nevoie și sunt convinsă că ne vom descurca. Deocamdată, am strictul necesar pentru venirea pe lume a fetiței noastre. Și, de fapt, acesta e marele eveniment! Să fim toți sănătoși și să ne bucurăm unii de alții”, a povestit pe blogul său Laura Cosoi.

“Cred că fetița mea deja s-a familiarizat cu glasurile prietenilor noștri! Am simțit cumva că am intrat în „linie dreaptă” până la momentul venirii ei pe lume. Și, de altfel, așa mi-aș dori să fie și viața împreună cu ea: ca o petrecere! Să se simtă iubită și acoperită cu dragoste, așa cum m-am simțit eu în aceste nouă luni!”, a mai marturisit vedeta.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel