Larry Hagman, interpretul personajului JR din Dallas, a murit

hagman
hagman

Actorul Larry Hagman, interpretul personajului JR din celebrul serial Dallas, a murit, vineri noaptea, la un spital din Dallas, după ce fusese diagnosticat cu cancer la ficat. Cel mai celebru rol al său este J. R. Ewing din serialul TV "Dallas", difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, care a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

 Actorul în vârstă de 81 de ani, fusese supus unui transplant de ficat în 1995, după ani de alcoolism. De atunci, a sprijinit Fundaţia Naţională pentru Rinichi şi s-a pronunţat şi împotriva fumatului.

"Familia şi prietenii lui Larry au fost alături de el pentru Ziua Recunoştinţei. Când a murit a înconjurat de oameni iubiţi. A avut o moarte liniştită, aşa cum şi-a dorit", se arată într-o declaraţie de presă a familiei actorului.

 Actorul Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul "Dallas", slăbise peste 11 kilograme, după ce a devenit vegan, încercând astfel să lupte contra cancerului. Starul american era convins că noua dietă vegană îl va ajuta să învingă boala. "Mă simt minunat şi sunt din nou pe platourile de filmare", spunea Larry Hagman.

 "Am terminat tratamentul şi medicii sunt încântaţi de progresele mele. Pronosticul pare să fie unul pozitiv. Am intenţia fermă să înving cancerul şi cred cu adevărat că mi-am oferit mie însumi cel mai bun început posibil, schimbându-mi dieta şi rămânând fidel motto-ului meu: «Nu-ţi face griji, fii fericit, simte-te bine!»", declara actorul american într-un interviu acordat publicaţiei britanice Mail On Sunday.

 "Primul lucru pe care l-am făcut, după ce am fost diagnosticat cu cancer, a fost să devin vegan. Acum trăiesc cu sucuri din legume proaspete, care au un gust îngrozitor, dar cred cu tărie că ele mă vor ajuta să trec cu bine de această perioadă. Am slăbit de la 92,9 kilograme la 81,6 kilograme şi mă simt minunat. Fac exerciţii în fiecare dimineaţă", adăuga Hagman.

 Un remake al celebrului serial "Dallas", care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 şi până în 1991, a intrat pe micile ecrane în vara acestui an, din distribuţie făcând parte şi "veteranii" Larry Hagman, în rolul lui J.R., Linda Gray (Sue Ellen) şi Patrick Duffy (Bobby).

 Larry Hagman a fost  actor, producător şi regizor de film. Cel mai celebru rol al său este J. R. Ewing din serialul TV "Dallas". Episodul "Who Shot JR?", difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul "Dallas", difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel