Lady Gaga, revenire spectaculoasă. Videoclip filmat cu un iPhone. Va rupe topurile

Lady Gaga
Lady Gaga

Lady Gaga a revenit în topurile muzicale cu un videoclip spectaculos la prima piesă solo din ultimii trei ani. 

Revenirea lui Lady Gaga a fost așteptată de toți fanii, iar artista s-a conformat și nu i-a dezamăgit pe aceștia, motiv pentru care a lansat o piesă pe măsură, cu un videoclip interesant și inedit. 

Ei bine, artista a filmat videoclipul piesei "Stupid Love" doar cu un telefon iPhone 11 Pro, lucru povestit de Daniel Askill, regizorul clipului.

Ce spune regizorul clipului

„Este evident că a filma cu un iPhone este un teritoriu nou și pentru orice regizor este un fel de lucru neașteptat deoarece există unele standarde în ceea ce privește clipurile muzicale, reclamele sau filme și totul ține de camere cât mai mari, mai costisitoare. Ne-am distrat foarte mult filmând cu un iPhone 11 Pro. Ne-a oferit multe posibilități și libertatea de a explora tot ce putem face", a declarat daniel Askill, citează elle.ro.

„Am pus telefoanele pe un trepied profesional și pe o dronă profesională. Este o intersectare interesantă în sensul că mixăm modul în care folosim telefoanele în viața de zi cu zi și modul în care ne folosim de tehnologia profesională pentru a realiza un produs spectaculos. Am folosit toate cele trei camere ale telefonului, însă am alternat între Wide și Telephoto. Totul a fost filmat la rezoluție 4k. Suntem foarte mulțumiți de rezultat", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel