Lady Gaga, declarație șocantă. Când a făcut baie ultima dată

Lady Gaga și-a șocat din nou fanii cu declarațiile sale. De această dată, o declarație legată de igiena personală.

Lady Gaga este una dintre cele mai extravagante artiste și în ultimii ani a reușit să-și surprindă fanii cu cele mai ciudate declarații. 

Are o carieră impresionantă, de la piese și videoclipuri de succes, până la cel mai urmărit și iubit film "A Star Is Born", film pentru care a luat și premiul Oscar, pentru cel mai bun cântec original, "Shallow", interpretat alături de Bradley Cooper.

Deși se află încă în prim-plan, în presa din întrega lume, pe subiectul legat de relația cu Bradley Cooper, se pare că artista își pregătește atent viitorul și muncește pentru revenirea în forță pe piața muzicală. Lady Gaga își face deja planurile pentru anul 2020 și există deja numeroase indicii cu privire la albumul pe care urmează să-l lanseze în scurt timp.

Își ignoră igiena personală 

Cu toate acestea, întreaga muncă își spune cuvântul și viață ei agitată vine cu un cost, ignorarea igienei personale. 

Lady Gaga este foarte activă pe contul ei de Twitter, iar fanii au avut parte de o dezvăluire șocantă din partea vedetei care a spus că nu își amintește când a făcut baie ultima dată. „Asistentul meu: când a fost ultima dată când ai făcut baie? Eu: Nu îmi amintesc".

Planurile ei pentru 2020

„Mai multă muzică, nu intenționez să mă retrag prea curând... orice fel de muzică, foarte diferită. Vreau să fac mai multe filme, vreau să am copii și vreau să duc mai departe Haus Laboratories până devine compania de make-up a visurilor mele", a spus Lady Gaga, într-un interviu acordat recent pentru canalul de YouTube NikkieTutorials, citează elle.ro

În ceea ce privește declarația ciudată legată de igiena personală, Lady Gaga a mai explicat că atunci când o inspiră anumite lucruri, totul în jurul ei trece pe plan secund. „Când am inspirație, uit de orice altceva și fac lucrurile fix cum simt, în acel moment. Nimic nu mai contează, uit de tot ce este în jur și trăiesc momentul", a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel