Kristen Stewart o duce bine!

kristen stewart
kristen stewart

Aflată la prima ieşire în public pe covorul roşu după scandalul în care a fost implicată, Kristen Stewart a arătat că nu este foarte afectată de cele întîmplate.

Autor: Andreea Vlădan

Kristen a fost prezentă, joi seara, la  Festivalul Internaţional de Film de la Toronto şi a fost primită cu bine da către fanii ei. Aceştia ţipau cât îi ţineu plămânii că sunt alături de ea şi că o iubesc în continuare.

Potrivit Associated Press,atunci când a fost întrebată cum o duce,actriţa de 22 de ani a spus că este bine. Fără să facă vreo referire la scandal sau la Robert Pattinson,Kristen a declarat că faptul că fanii ei îi sunt aproape este extraordinar şi că le mulţumeşte ’’tuturor celor care sunt prezenţi’’.

Apoi ea a trecut la întrebările legate de filmul pe care îl promova la Toronto,’’On The Road’’. Kristen a spus că personajul pe care ea îl interpretează,Marylou,a fost unul greu,din punct de vedere emoţional, pentru că ’’se îndrăgosteşte foarte repede şi asta e greu’’. Filmul ’’On The Road’’ este bazat pe o carte scrisă de Jack Kerouac şi este una dintre preferatele lui Kristen:’’Iubesc această carte de când aveam 14 ani’’.

Din punct de vedere al ţinutei,Kristen a optat pentru o rochie glamour cu motive florale semnată Zuhair Murad şi părul ridicat în coadă de cal. În picioare ea încălţat pantofi Jimmy Choo,din colecţia toamnă-iarnă 2012.

Şi Robert Pattinson a avut un eveniment important joi seară,insă la mulţi kilometri distantă de evenimentul unde se afla fosta sa iubita,Kristen Stewart. El a fost prezent la gala premiilor MTV Video Music Awards din Los Angeles,unde el şi câtiva actori din distribuţia filmului Twilight au prezentat noul trailer al ultimei părţi a acesti francize: The Twilight Saga – Breaking Dawn,Part 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel