Kristen Stewart îl imploră pe Robert Pattinson s-o ierte

Kristen Stewart apelează la toate metodele posibile pentru a-l aduce înapoi în viaţa ei pe Robert Pattinson. Actriţa recurge la gesturi disperate.

Autor:Andreea Vlădan

După numeroase apeluri şi mesaje la care nu a primit nici măcar un singur răspuns, Kristen s-a hotărât să meargă până în pânzele albe pentru a-l îmbuna pe Pattinson. Şi-a pus pe cap sapca şi rucsacul lui în spate şi a ieşit în oraş. Paparazzi au surprins-o în mai multe fotografii. Şi asta nu e tot. Pe unul din degete purta inelul de  aur de la fostul său logodnic.

"Rob nu a fost impresionat de fotografia cu Kristen şi nu înţelege ce încearcă să demonstreze. S-a străduit din răsputeri să treacă peste această situaţie şi să-şi promoveze filmul, încercând în acelaşi timp să-şi dea seama ce decizie să ia în privinţa relaţiei cu Kristen. Fotografiile cu ea purtându-i şapca, rucsacul şi inelul l-au determinat să se gândească ce fel de joc al minţii joacă",a spus un apropiat al actorului.

Cei doi actori s-au despărţit în urmă cu o lună de zile deoarece Kristen a avut o aventură cu regizorul filmului ’’Albă ca zăpada şi vânătorul’’, Rupert Sanders în vârstă de 41 de ani.

Potrivit presei de la Hollywood,Stewart e devastată şi speră să poată îndrepta această greşeală.

Deşi cei doi nu mai formează un cuplu,aceştia vor fi nevoiţi să apară împreună pe covorul roşu, în luna noiembrie, atunci când va avea loc premiera ultimei părţi din franciza The Twilight Saga. Un apropiat al actorului a spus că el o va însoţi pe Kristen pe covorul roşu doar pentru a o scuti de huiduieli din partea fanilor.

Dacă pentru Robert, care este victim acestui scandal, lucrurile stau foarte bine din punct de vedere profesional, pentru Kristen lucrurile merg din ce în ce mai rău. Actriţa a pierdut numeroase roluri,iar marea majoritate şi-o petrece inchisă în casa în care locuia cu iubitul ei. Actorul a declarat, mai în glumă,mai în serios, că este ca ’’un om al străzii’’, pentru că nu are o casă a lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel