Kim Kardashian, tranzacționată chiar de către mama ei

kim
kim

Clanul Kardashian este bulversat de o informație, potrivit căreia Kim Kardashian este oferită lui Kanye West spre a o lua de soție. În cazul unui răspuns favorabil, Kanye West ar urma să primească o sumă fabuloasă, cu multe zerouri la final.

Kris Jenner, mama lui Kim Kardashian, i-ar fi oferit lui Kanye West o sumă halucinantă ca să o ia de nevastă pe faimoasa şi controversată ei fiică, scrie libertatea.ro.

Potrivit unei surse  apropiate familiei Kardashian a povestit că mama lui Kim i-ar fi promis lui Kanye contracte de 350 de milioane de dolari dacă o ia pe fiica ei de nevastă. În pofida faptului că sursa citată susține că frumoasa Kim e furioasă pe mama ei, nimeni nu se aşteaptă ca vedeta să o critice în public pe Kris Jenner.

Mama lui Kim nu se află la prima acuzație de tranzacție a cărei temă este propria-i fiică. Cu doar câtva zile în urmă, în presă a apărut informaţia că mama lui Kim Kardashian, Kris Jenner e în spatele tranzacţiei cu caseta porno a fiicei sale.

Deși momentul casetei a fost punctul de plecare al unei incredibile şi extrem de profitabile cariere în showbiz, pentru Kim caseta a reprezentat momentul ei de umilinţă maximă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel