Kim Kardashian, scandal de proporții. Vedeta, pusă la zid: Respect semnificaţia kimono-ului

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Kim Kardashian West neagă acuzaţiile care i se aduc, după ce şi-a numit noua linie de lenjerie modelatoare "Kimono".

Kim Kardashian West a negat acuzaţiile de apropriere culturală după ce şi-a numit noua linie de lenjerie modelatoare "Kimono". Vedeta de reality TV a fost criticată pentru noua sa colecţie de lenjerie modelatorare, a cărei denumite face referire atât la numele său, cât şi la îmbrăcămintea tradiţională japoneză. Mulţi au declarat că asocierea kimono-ului cu lenjeria de corp este lipsită de respect şi au acuzat-o pe vedetă de apropriere culturală.

Într-o declaraţie făcută New York Times, Kardashian West a precizat că şi-a dorit ca linia sa de lenjerie să "aducă un omagiu frumuseţii şi detaliilor" kimono-ului.

"Înţeleg şi am un respect profund pentru semnificaţia kimono-ului în cultura japoneză. Brand-ul meu are în centru incluziunea şi diversitatea şi sunt incredibil de mândră de ce va urma", a declarat vedeta.

Kardashian West, în vârstă de 38 de ani, a precizat totodată că nu are intenţia de a schimba numele controversat a liniei sale de lenjerie. Kimono-ul este o îmbrăcăminte tradiţională japoneză, cu mâneci lungi şi largi, ale cărei părţi sunt prinse cu o centură numită obi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel