Kim Kardashian rupe tăcerea: ”Familia e neputincioasă”. Vedeta a vorbit despre tulburarea bipolară a lui Kanye West - Mesajul complet

Recentele postări bizare ale lui Kanye West pe Twitter au făcut-o Kim Kardashian să vorbească pentru prima dată despre sănătatea mentală a soțului său, făcând apel la „compasiune și empatie“ din partea presei și a fanilor.

Kim Kardashian a postat miercuri dimineața, pe Instagram, trei story-uri în care a încercat să le explice fanilor prin ce trece familia sa în lupta cu tulburarea bipolară a lui Kanye West. Vedeta l-a descris pe rapper ca fiind „genial, dar complicat“, spunând că cei care îl cunosc știu că „uneori cuvintele sale nu se aliniază intențiilor sale“, arată Daily Mail.

Redăm, în continuare, mesajul integral: 

„După cum mulți dintre voi știți, Kanye are tulburări bipolare. Oricine are această problemă sau are o persoană dragă care se confruntă cu asta, știe cât de complicat și de dureros este de înțeles. Nu am vorbit niciodată public despre cum ne-a afectat viața personală pentru că sunt foarte protectoare în privința copiilor noștri și a dreptului la confidențialitate al lui Kanye, atunci când vine vorba de sănătatea lui. Dar, astăzi, simt că ar trebui să comentez acest lucru din cauza stigmei și a concepțiilor greșite despre sănătatea mintală.

Cei care înțeleg boala mentală sau chiar comportamentul compulsiv știu că familia este neputincioasă, cu excepția cazului în care membrul este minor. Persoanele care nu au avut de a face cu această experiență pot judeca și nu înțeleg că însuși individul trebuie să se implice în procesul de a obține ajutor, indiferent cât de mult încearcă familia și prietenii.

Înțeleg că Kanye este supus criticilor deoarece este o persoană publică, iar acțiunile sale uneori pot provoca opinii și emoții puternice. Este o persoană genială, dar complicată, care dincolo de presiunea de a fi artist și un bărbat de culoare, care a trecut prin pierderea dureroasă a mamei sale, trebuie să facă față presiunii și izolării accentuate de tulburarea bipolară. Cei care sunt apropiați de Kanye îi cunosc inima și înțeleg că vorbele sale uneori nu se aliniază intențiilor sale.

Tulburarea bipolară nu diminuează și nu invalidează visurile și ideile sale creative, oricât de mari sau de neatins ar putea părea pentru unii. Asta face parte din geniul său și, așa cum am văzut cu toții, multe dintre marile sale visuri s-au împlinit.

Noi, ca societate, vorbim despre a trata cu bunăvoință problema sănătății mintale în ansamblu, totuși ar trebui să o oferim și persoanelor care trăiesc cu ea în momentele în care au cea mai mare nevoie. Rog mass-media și publicul să ne ofere compasiunea și empatia de care avem nevoie pentru a putea trece prin asta. Vă mulțumim celor care și-au exprimat îngrijorarea pentru bunăstarea lui Kanye și pentru înțelegere.“

Postările care i-au îngrijorat pe fani

Kanye West a postat luni noapte o serie de mesaje bizare, conform cărora soţia lui West, Kim Kardashian, ar încerca ″să-l închidă″⁣ pe motive medicale, precum şi mesaje în care rapper-ul se compara cu Nelson Mandela şi susţinea că filmul “Get Out” este bazat pe povestea vieţii sale.

Miercuri dimineaţă, Rapperul a scris pe contul său de Twitter că a încercat să divorţeze de soţia sa, vedeta reality TV Kim Kardashian, apoi a şters mesajul, câteva minute mai târziu. ″Am încercat să divorţez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma închisorilor″⁣, a scris West. Rapperul pare să se refere la o întâlnire la hotelul Waldorf dintre Kim Kardashian şi rapperul Meek Mill, fostul iubit al cântăreţei Nicki Minaj, care au participat la o conferinţă pe tema reformei justiţiei penale, desfăşurată în Los Angeles în noiembrie 2018.

Această avalanşă de postări bizare apărute pe contul oficial de Twitter al lui Kanye West - dintre care majoritatea au fost şterse câteva ore mai târziu - s-a pornit la doar o zi după ce rapperul şi-a lansat campania pentru preşedinţia SUA, cu o adunare electorală organizată la Charleston, Carolina de Sud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel