Kevin Spacey, acuzat de agresiune sexuală

Kevin Spacey
Descriere foto: Kevin Spacey

Un actor celebru șochează o lume întreagă, din cauza unor acuzații de agresiune sexuală. Polițiștii anchetează fapte care ar fi fost săvârșite în perioada 1996 - 2013.

Actorul american Kevin Spacey, pus deja sub acuzare, în SUA, pentru molestarea sexuală a unui tânăr, a fost audiat şi de poliția britanică, după ce mai mulți bărbaţi l-au reclamat pentru agresiuni similare, potrivit variety.com, relatează Mediafax.

Actorul a participat voluntar la audieri, care au avut loc în SUA, în luna mai. Starul nu a fost arestat, iar ancheta polițiștilor de la Scotland Yard este în desfășurare, informează Variety, care citează reprezentanţi ai autorităţilor britanice.

Șase reclamații pentru abuzuri sexuale au fost formulate pe numele lui Spacey în Marea Britanie, pentru fapte care ar fi fost săvârșite în perioada 1996 - 2013. Prima reclamaţie în Marea Britanie a fost făcută la sfârşitul anului 2017, iar cea mai recentă datează din primăvara anului trecut.

Spacey a locuit la Londra mai mulţi ani, fiind director artistic al celebrului Teatru Old Vic în perioada 2003 - 2015.

Cum a pledat Kevin Spacey


Pe de altă parte, în ianuarie, Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală, în 2016, a unui tânăr care la momentul respectiv avea 18 ani. Actorul în vârstă de 59 de ani - acuzat de indecență, molestare și lovire, fapte pentru care riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare și înregistrarea ca agresor sexual - a pledat nevinovat. Victima este fiul unei prezentatoare a postului american Boston TV, iar aceasta a fost prima inculpare a lui Kevin Spacey de când cariera de actor i-a fost distrusă de acuzaţii de abuzuri sexuale săvârşite asupra unor bărbaţi, începând cu toamna anului 2017.

Avocații actorului l-au acuzat pe tânăr că minte pentru a obține despăgubiri financiare.

Spacey mai este investigat de poliţia din Los Angeles pentru o acuzaţie de abuz sexual, într-un alt incident care a avut loc în 2016. O acuzaţie similară a fost respinsă de procurori pentru că era vorba despre un presupus incident din 1992, iar fapta ar fi fost prescrisă.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24