Kate Middleton s-a SĂTURAT. Este gata să pună PUNCT. E "SUPĂRATĂ. Atinge un aspect NERVOS"

Ducesa Kate Middleton a ajuns la capătul răbdării în ceea ce privește comparațiile constante dintre ea și Meghan Markle.

În ultima vreme au apărut tot felul de discuții despre certurile dintre Kate Middleton și Meghan Markle de care Ducesa de Cambridge se pare că s-a săturat de aceste comparații și a decis să le pună punct. 

Kate Middleton s-a săturat de comparațiile cu Meghan Markle

Un articol publicat în revista Tatler a fost picătura care a umplut paharul în Familia Regală, iar fostul editor regal, Duncan Larcombe, a spus în timpul unui interviu acordat revistei New, că Ducesa de Cambridge a fost destul de „supărată”.  Mai mult, ea a fost deranjată de afirmațiile făcute în articolul celor de la Tatler, motiv pentru care este dispusă să pună capăt comparațiilor cu fosta ducesă de Sussex.

"Este aproape ca și cum ar vrea să tragă o linie în nisip, dar s-a dus un pic prea departe. Ducesa Kate este aproape folosită de anumite puncte de vânzare ca un băț cu care să o zgândăre pe Meghan. Știm că William și Kate sunt foarte sensibili în privința comparațiilor cu Meghan. Narațiunea despre ceea ce se află între William și Kate și Harry și Meghan atinge un aspect nervos”, a spus el, citează geo.tv.

William și Kate, pregătiți să dea în judecată revista Tatler 

În plus, potrivit mai multor informațiilor, Prințul William și Kate Middleton vor să dea în judecată revista Tatler pentru articolul „sexist” care a atacat imaginea ducesei.

Palatul Regal a trimis deja o scrisoare legală în numele lui Ducesei pentru retragerea articolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel