Kate Middleton, exemplu de eleganță și rafinament. Cum a fost surprinsă

Kate Middleton este un exemplu de eleganță. Iată cum a apărut aceasta la un eveniment din Londra. 

Kate Middleton a oferit ieri seară un alt exemplu de eleganță regală, cu ocazia vizionării unei piese de teatru. Ducesa de Cambridge și-a făcut apariția la teatrul Noël Coward, din Convent Garden, alături de Prințul William, pentru a viziona muzicalul "Dear Evan Hansen".

Cum a apărut ducesa de Chambridge

Kate Middleton a arătat superb într-o ținută elegantă, dar sobră. Ducesa a purtat o rochie Eponine, din tweed, ce aduce aminte de clasicele taioare Chanel. Rochia este accesorizată cu nasturi aurii, în ton cu accesoriile prețioase alese de ducesă.

Conform bunului său obicei, Kate Middleton a aplicat și de această dată principiul "recicării" hainelor. Ducesa a purtat la evenimentul de ieri seară o pereche de pantofi strălucitori, de la Jimmy Choo, în valoare de aproape 600 de lire sterline. Pantofii însă nu sunt o noutate, ducesa purtându-i anterior cu cel puțin două ocazii: la premiile BAFTA și la gala caritabilă Addiction Awareness Week charity de anul trecut.

În completare, ducesa a ales un clutch elegant, tot de la Jimmy Choo, asortat pantofilor și rochiei, într-un degrade strălucitor.

Tema centrală a musicalului

Nici bijuteriile purtate de ducesă nu au fost mai prejos. Kate a ales o pereche de cercei stil candelabru, din diamante. Si pe aceștia i-a purtat anterior, în 2017, fiind un împrumut al reginei, care de altfel nu i-a purtat niciodată.

Vizionarea specială a piesei de teatru a inclus și o vizită în culise a cuplului regal, care i-a cunoscut pe membrii distribuției. Muzicalul a avut ca temă centrală sănătatea mentală, un subiect apropiat de preocupările de caritate "The Royal Foundation", pe care cuplul a reprezentat-o ieri seară, la eveniment, citează verdict.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel