Kate Middleton, apariție de excepție la BAFTA 2020. A venit într-o rochie reciclată

Kate Middleton a apărut pe covorul roșu al premiilor BAFTA 2020 într-o rochie reciclată. Cum a arătat aceasta. 

Gala premiilor BAFTA de la Londra a impus un cod vestimentar ieșit din comun. Organizatorii au solicitat participanților să poarte o îmbrăcăminte durabilă sau din materiale reciclate, chiar și din sezonul trecut

Kate Middleton, a fost printre puținii invitați care a urmat întocmai protocolul și cerințele organizatorilor. La brațul Prințului William, Ducesa de Cambridge a purtat pe covorul roșu o rochie reinterpretată, stabilind standardul de aur pentru noapte, arătându-le oaspeților cum ar trebui să se facă acest lucru.

Kate Middleton a ales astfel o rochie albă Alexander McQueen, creată de Sarah Burton. Este o rochie pe care a purtat-o inițial în anul 2012, pentru o cină de stat în Malaezia. Înfrumusețările aurii sunt de fapt sub formă de hibiscus, floarea oficială a Malaeziei. Cu o siluetă plină de broderie și o siluetă lungă, plină de fluxuri, creația elegantă s-a simțit la fel de atemporală și de actuală ca oricând. Ducesa a împrospătat rochia cu accesorii noi, și anume un set de cercei și colier periculos Van Cleef & Arpels, asigurându-și locul ca una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete ale nopții, relatează vogue.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel