Karoly Borbely, copilot raliu. Fostul ministru, în dreapta campionului național

Ministru al comunicațiilor și tehnologiei informației în Guvernul Tăriceanu, Karoly Borbely s-a reprofilat în sportul auto, unde a devenit un copilot ale cărui servicii sunt căutate de campioni.

În perioada, 3-5 mai 2018, Campionatul Național de Raliuri (CNR) programează Transilvania Rally, a doua etapă din actualul calendar competițional. Pe lista de înscriși se remarcă revenirea copilotului Karoly Borbely, după un an de pauză. De data aceasta, ex-ministrul UDMR va lua loc în mașina de concurs a pilotului clujean Bogdan Marișca, campionul în exercițiu al României.

Așteptări mari

În comunicatul de presă emis de campionul național en-titre, Karoly Borbely a declarat: “Aștept cu mare nerăbdare Transilvania Rally 2018. Este un raliu foarte frumos, cu probe adevărate de asfalt pe cât de frumoase, pe atât de provocatoare. Cei 160 de kilometri de probe speciale vor fi un test adevărat pentru echipajele participante. Va fi o luptă strânsă până la final. Așteptăm iubitorii de rally pe probe în număr cât mai mare”.

Carieră de copilot

Karoly Borbely a disputat 67 de concursuri oficiale de automobilism, de fiecare dată în calitate de copilot, debutând în 2007, alături de Mihai Leu. În perioada 2009-2011 a secondat un alt campion de raliuri, Constantin Aur, iar din 2012 până anul trecut a fost copilotul sportivului Gergely Szabo din Ungaria, participant în campionatul României.

Transilvania Rally 2018

Competiția va debuta joi seara în Cluj-Napoca cu startul festiv și prezentarea echipajelor. Startul în prima dintre cele 14 probe contra-cronometru se va da vineri de la orele 15:45. Raliul se va încheia sâmbătă după masă la 18:30, când va avea loc o probă în jurul Cluj Arena și al Sălii Polivalente, urmată la orele 18:45 de sosirea oficială și premierea primilor trei clasați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel