Kanye West l-a înviat pe tatăl lui Kim Kardashian. „Surpriză specială din Rai”

Kanye West și-a surprins soția, Kim Kardashian West, „readucându-l la viață” pe tatăl decedat al vedetei, cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani.

Conform BBC, Kim a postat o înregistrare cu holograma lui Robert Kardashian, avocat care a murit în 2003. „De ziua mea, Kanye mi-a făcut cel mai profund cadou din viață”, a scris ea, în descrierea postării. „O surpriză specială din Rai. O hologramă cu tatăl meu. Este atât de reală! Am urmărit-o încă o dată și încă o dată, plini de emoții”.

Videoclipul îl arăta pe Robert Kardashian cum îi spunea fiicei sale că o privește în fiecare zi, pe lângă niște glume și puțin dans. În plus, tatăl vedetei i-a spus că s-a căsătorit cu „cel mai, cel mai, cel mai, cel mai, cel mai genial om din întreaga lume”.

Avocatul Robert Kardashian este cunoscut pentru că l-a apărat pe OJ Simpson în faimosul proces penal din anii 1990. Tehnologia folosită de Kanye pentru a crea holograma nu este cunoscută exact, dar se speculează că este vorba despre metoda Pepper’s Ghost. O altă hologramă faimoasă în cultura populară americană este cea a lui Tupac Shakur, adus la viață în 2012 la festivalul Coachella, cu un cost estimat între 100.000 și 400.000 dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel