Kanye West a recunoscut că a hărțuit-o pe Kim Kardashian

Sursă foto: Instagram - Kanye West
Sursă foto: Instagram - Kanye West

Kanye West a recunoscut, într-o postare pe rețelele de socializare, că și-a hărțuit fosta soție, pe Kim Kardashian.

Kanye West a recunoscut că și-a hărțuit fosta soție, pe Kim Kardashian. Într-o postare pe rețelele de socializare, acesta spune că își asumă responasibilitatea penntru ce a făcut, dar și că vrea să învețe să fie mai bun, conform Can Can

După ce și-a șters din nou toate postările de pe Instagram, Kanye West a reflectat asupra recentelor sale declarații publice. Câștigătorul Grammy, în vârstă de 44 de ani, a accesat Instagram marți și a distribuit o notă de scuze.

„Am învățat că folosirea majusculelor îi face pe oameni să simtă că țip la ei”, a scris Kanye alături de o fotografie cu el însuși pe scenă, prima sa postare de când și-a șters contul.

Făcând referire la postările sale care păreau să includă capturi de ecran ale presupuselor sale schimburi de mesaje cu Kim Kardashian, artistul a adăugat: „Știu că împărtășirea capturilor de ecran a fost tulburătoare și a părut că hărțuiesc pe Kim. Îmi asum responsabilitatea. Încă învăț în timp real. Nu am toate răspunsurile. A fi un bun lider înseamnă a fi un bun ascultător”, a spus acesta.

Într-o serie de mesaje șterse de atunci, Kanye i-a cerut lui Kim să se împace: „Doamne, te rog să ne aducă familia împreună”. El l-a vizat și pe iubitul ei, Pete Davidson, pe rețelele de socializare, numindu-l un „d—head”.

VEZI ȘI: Întâlnire neobișnită: Kanye West și Vladimir Putin ar putea sta față în față

Artistul Kanye West își extinde sfera de influență în Rusia, urmând să se întâlnească cu Vladimir Putin

Potrivit rapoartelor, Ye va călători în curând în Rusia pentru a găzdui spectacole, pentru a se întâlni cu Vladimir Putin și pentru a încheia afaceri cu moguli ruși, raportează RT. Vizita este următorul pas pentru artistul care s-a autointitulat cândva „Tânărul Putin”.

Ye va călători la Moscova în cursul acestui an pentru a susține primele spectacole în Rusia și pentru a încheia afaceri cu magnatul imobiliar Aras Agalarov și fiul său muzician Emin, potrivit unui raport al Billboard publicat marți. Postul îl citează pe consilierul lui Ye, Ameer Sudan, care a spus că rapperul îl va ajuta pe Emin să-și crească reputația internațională de cântăreț și se așteaptă ca orice înțelegere cu familia Agalarov să adauge miliarde de dolari la averea sa deja formidabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel