Justin Bieber este acuzat de abuz sexual

Justin Bieber, Foto: Facebook
Justin Bieber, Foto: Facebook

Justin Bieber, unul dintre cei mai în vogă artiști, este acuzat de viol de două tinere.

Cântărețul și compozitorul canadian, Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani, este  acuzat agresiune sexuală  de două tinere, pe Twitter. O femeie susține că a fost agresată în 2014, iar cealaltă în 2015.

Prima acuzație împotriva lui Bieber, care a venit din partea unui cont ală cărui nume este „Danielle”, afirmă că presupusul atac a avut loc atunci când Bieber era încă cu Selena Gomez.

Danielle, în vârstă de 21 de ani la acea vreme, a descris în detaliu presupusa agresiune sexuală într-o postare pe care a susținut-o sâmbătă, în timp ce a spus că incidentul a avut loc pe 9 martie 2014 la hotelul Four Seasons din Austin, Texas, pentru a coincide cu festivalul South by Southwest, unde cântăreața și-a făcut apariția în acel an.

„Justin a fost alături de fosta sa fostă iubită pentru un concert în Houston, Texas. Un bărbat s-a apropiat apoi de mine și de prietenii mei și ne-a întrebat dacă vrem să-l întâlnim pe Justin. Sigur că am spus da. Justin m-a împins în pat după aproximativ 10 minute de stat în picioare, s-a ridicat deasupra mea, a început să mă sărute pe gât și pe burtă”, se arată într-un mesaj pe Twitter.

Danielle a mărturisit că a fost de acord ca Justin Bieber să o sărute, dar nu vrut ca lucrurile să se îndreptă către o partidă de amor. „Corpul meu se simțea inconștient. Nu vreau să intru în detalii despre ce s-a întâmplat în continuare”, a mai spus aceasta.

Justin Bieber, reacție la acuzația tinerei

„În mod normal, nu abordez lucrurile, întrucât am tratat acuzații aleatorii întreaga carieră, dar după ce am vorbit cu soția și echipa mea, am decis să vorbesc despre o problemă în această seară.

Zvonurile sunt zvonuri, dar abuzul sexual este un lucru pe care nu îl iau ușor. Am vrut să vorbesc imediat, dar din respect atât de multe victime care se ocupă zilnic de aceste probleme, am vrut să mă asigur că am adunat faptele înainte de a face vreo declarație. Vreau să fiu clar. Nu este adevărată această poveste. Nu am fost niciodată în acea locație, în acel hotel”, a fost mesajul artistului canadian.

„Fiecare afirmație de abuz sexual ar trebui să fie luată foarte în serios și de aceea a fost nevoie de răspunsul meu. Cu toate acestea, această poveste este de fapt imposibilă și de aceea voi colabora cu Twitter și cu autoritățile pentru a lua măsuri legale”, a completat Justin Bieber, potrivit evz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel